Ez a legszemtelenebb csillagjegy. Ennek a viselkedésnek nincs következménye. Mert nem érdekli, lepereg róla minden vélemény.

Ez a legszemtelenebb csillagjegy

Ez a legszemtelenebb csillagjegy, méghozzá az összes közül. Nem érdekli mit gondolnak róla és azt sem, hogy másoknak mi a véleménye. Szabad szellemű és igen. Megteheti.

Ez a legszemtelenebb csillagjegy

 A Skorpió a legszemtelenebb csillagjegy. Igen összetett személyiség, képtelen megnyílni teljesen, sokszor nagyszájú, ha úgy érzi, hogy szükséges, akkor bosszúálló is. Megy a saját feje után, nem hallgat senkire. Abszolút az érzelmei irányítják, fél megbízni másokban, mert sajnos nagyon sokat csalódott már másokban.

Ha támadják, visszaadja, méghozzá sokszorosan. Nem érdekli milyen véleménye van másoknak róla, magasról tesz rá. Ezt a csillagjegyet a Plútó, azaz a pusztulás bolygója uralja, ezért ilyen öntörvényű, nagyszájú és sokszor igen szemtelen a Skorpió. Ráadásul ennek a viselkedésnek nincs következménye. Mert egyrészt nem érdekli, másrészt pedig lepereg róla minden vélemény. Visszadumál, elsétál, mert megteheti.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük