Váratlan fordulatok várnak rád szilveszter után!

Váratlan fordulatok várnak rád szilveszter után

Váratlan fordulatok várnak rád szilveszter után! Válassz egy kártyát, olyat, ami szimpatikus, ami nagyon tetszik és utána nézd meg mit is jelent ez a döntésed! Ez vár rád 2024-ben.

Váratlan fordulatok várnak rád szilveszter után!

1. kártya szerint ez vár rád szilveszter után

Csendes hónapok vár rád szilveszter után, lelki feltöltődéssel. Ez az időszak megnyugtató, harmonikus, nyugodt lesz. Tudod mire van szükséged, mire vágysz. Magadra, a lelki békédre figyelsz, fejben próbálsz felkészülni az évre, fantasztikusan el tudsz mélyedni a gondolataidban az otthonod melegében. Rengeteg tervet tudsz szövögetni és készülsz szívvel-lélekkel ezek megvalósítására.

Megfogalmazod céljaidat és tudod, hogy 2024 majd a te éved lesz. A szívedben béke lesz végre.

A szeretet, nyugalom éve vár rád. Engeded magadat végre szeretni és végre tudsz újra bízni másokban. A lelki béke időszaka jön el számodra.

2

Romantikus hónap várnak rád szilveszter után. Izgalmas lesz a jelenlegi párkapcsolatod. Teljesen mindegy, hogy friss, vagy régi ez a kapcsolat, új energiák szikráznak közöttetek.

Rengeteg bókot kapsz majd, felejthetetlen programokon veszel részt a nagy Ő-vel, úgy fogtok viselkedni egymással, mint a friss szerelmesek. Alig várod, hogy láthasd, hallhasd a hangját.

Felejthetetlen dolgokon mentek át együtt, olyan sok élményben lesz részetek, hogy mindez örökre összekovácsol benneteket. Aki pedig még egyedülálló, készüljön. Ha akarsz magadnak társat, ha nem, 2024-ben akkor és ott fog betoppanni az életedbe, amikor és ahol nem is számítasz rá. Ő lesz az IGAZI.

3

A szilveszter utáni 1-2 hónap a várakozásról fog szólni. Régóta vársz bizonyos fontos információkra, hírekre. Olyanokra, amelyek teljesen megváltoztathatják az életedet és új irányba terelhetik a jelenedet, jövődet is. Most jött el az ideje annak, hogy a kemény munkának, a kitartásnak és a becsületességnek meg is lesz az eredménye.

A jutalom pedig abszolút megérdemelt lesz. A március a nagy változások hónapja lesz, csupa-csupa pozitív értelemben. Amit eddig halogattál, most befejezed, a nem működő kapcsolatokat le tudod zárni, tovább tudsz lépni. Le tudod zárni végre a múltat és a régi események, érzések már nem láncolnak le.

Úgy fogod magad érezni, mintha felszabadultál volna. Anyagilag is előrébb jutsz, az egész életedet most megalapozhatod.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: themindsjournal

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük