Melyik évszak a kedvenced? Tűpontos lélek-teszt

Melyik évszak a kedvenced? Ilyen a lelked most

Melyik évszak a kedvenced? Tűpontos lélek-teszt.

Melyik évszak a kedvenced? Tűpontos lélek-teszt

Melyik évszak a kedvenced? A tavasz?

Van valami varázslatos a hangulatodban, és ez téged is meglephet. Itt az ideje végre az önszeretetnek, annak, hogy a figyelmedet befelé, önmagad felé fordítsd, és rácsodálkozz saját magadra. Ismerd fel végre, hogy mennyire szerethető, jó ember vagy. Szinte újjászületsz ettől az érzéstől, felszabadul a lelked milliónyi tehertől. soha többet nem hagyod, hogy az önbizalmadat letapossák és azt éreztessék veled, hogy semmit nem érsz. Erős vagy!!! Értékes!!!

A nyár?

Tanulj meg hozzászokni a napsütéshez, ami körülvesz.  Vedd észre a szépet magad körül, mindig maradj könnyed, de magabiztos is. Csak hagyd, hogy átjárjon a nyugalom, pihentesd a tested-lelked. Töltődj fel szép élményekkel, mert most erre van szükséged. Elfáradtál minden értelemben, túl sok nehéz dolgot kellett átélned és mindig rohantál a megoldás reményében. Állj meg és nézz körül! Itt van az életed és most! Szeresd az életedet, keresd meg benne a kapszkodót, azt, amit igazán szeretsz.

Az ősz?

Mondj nemet mindenre, amitől rosszul érzed magad, mondj nemet mindenkinek, akit nem érzel hitelesnek, mondj nemet mindenre, ami kimerít. Tedd meg ezt azért, hogy „igent” mondhass mindenre, ami gazdagítja az életedet, és öntözi a lelkedet.

A tél?

Az utóbbi időben más, jobb, igazibb megvilágításban látod magad. Itt a változás ideje. Kezdd el megtestesíteni ezt az új személyt, akiről tudod, hogy a szívedben fejlődik. Lehet, hogy eddig falak mögé bújtál, mert féltél, hogy csalódni fogsz ismét, de most már ne félj, bízhatsz a belső megérzéseidben. Csak a jóra fókuszálj, a rosszat végre zárd ki.

FreeMix Magazin

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük