Melyik ház tetszik a legjobban - Ez mindent elárul rólad

Melyik ház tetszik a legjobban? – Ez mindent elárul rólad

Adott 4 otthon, 4 ház. Egyetlen dolgod van csupán. Kiválasztani azt, amelyikben szívesen élnél.

Ez a döntés, ez az egyetlen ház rengeteg dolgot tár fel rólad, a lelkedről, az életedről, álmaidról.

Érdemes elvégezni ezt a csodálatos tesztet. Utat mutathat, segíthet.

Készen állsz?

Melyik ház tetszik a legjobban?

Melyik ház tetszik a legjobban - Ez mindent elárul rólad

1.

Abszolút pozitív hozzáállással éled az életed minden pillanatát. Ez segít át a gondokon, a nehézségeken. Mindenben igyekszel valami szépet látni és örömöt lelni még a legnehezebb pillanatokban is.

Hiszel a mosoly erejében és abban, hogy nem minden egyszerűen csak fekete vagy fehér.

Ha gond adódik, nem futamodsz meg, hanem keresed a megoldást. Törekszel a boldogságra,  a harmóniára.

Azt vallod, hogy az életet élvezni kell, hisz csak egy van belőle. Emiatt pedig minden pillanatot teljes szívből élsz meg. Ha pedig valami megtör téged, nem maradsz úgy, mindig megrázod magad és felállsz.

2. ház

Úgy érzed már nem tudsz szeretni, már nem érzed azt a szikrát, ami régen éltetett téged. Ami az energiáidat adta. Elfáradtál. Megálltál. Nincs erőd. De ez csak átmeneti állapot. Hidd el! Ismét észre fogod majd venni az élet szépségeit. Értékelni fogod azt, amid van és nem fogsz azután áhítozni, ami nincs.

Élvezni fogod újra a jelent, nem fogsz rágódni a múlton és nem emészt fel többé a jövőd miatti aggódás sem. Az élet lüktet körülötted, vele együtt fogsz te is lüktetni. A szikra, ami benned van, lángra kap. Ki fogod használni az eléd kerülő lehetőségeket.

3.

Rengeteg probléma emészt jelenleg téged, úgy érzed összeroskadsz a sok teher alatt. Bárhova is nézel, csupán akadályokat látsz és úgy érzed megtorpantál, merre indulj tovább?  Az élet segít megoldani a problémákat, eloszlatja a gondok felhőit és a bánat könnycseppjeit is felitatja.

Bármi történik veled, mindig ott lesz veled az erőd, az életbe vetett hited, az álmaid, a reményeid, az akaraterőd. A családod, a szeretteid erőt adnak neked és hitet. Hinni fogsz magadban újra, a képességeidben is. Amikor pedig ez a benned szunnyadó erő újra éled, lesz bátorságot a megfelelő utat választani. Végre látni fogod a fényt az alagút végén. Minden más lesz, minden jobb lesz.

4. ház

Béke, nyugalom, harmónia jellemez. Nem sietsz sehová, fantasztikusan beosztod a napodat. Türelmes vagy, nem kapkodsz, pozitív a hozzáállásod. Tudod hogyan kell megtisztítani a fejedet, lelkedet a sok gondtól, problémától, átlátsz a legnagyobb káoszon is.

Tudod, hogy türelmesnek kell lenned az életben, mert a bajok nem oldódnak meg egy csapásra, egyik pillanatról a másikra.

Megtanultad, hogy a sikerért, az álmokért meg kell küzdeni  és hiszel abban, hogy nincsenek reménytelen helyzetek. Képes vagy gondolkodni, mérlegelni 1-1 döntés során, nem sajnálod erre az időt.

Úgy tűnik megtaláltad a lelki békédet, elégedett vagy magaddal és azzal, ahol épp vagy és ahová tartasz.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük