Melyik tengerpart a kedvenced? Tűpontos, mély lélek-teszt

Melyik tengerpart a kedvenced? Tűpontos, mély lélek-teszt

Melyik tengerpart a kedvenced? Tűpontos, mély lélek-teszt. Egyszerű feladatot lesz, ám a döntésnek fontos szerepe van. Teszt, ami az életedről szól. Nézd meg alaposan az alábbi képeket és válaszd ki azt, amelyik leginkább vonzza a szívedet, lelkedet, tekintetedet. 

Melyik tengerpart a kedvenced?

Melyik tengerpart a kedvenced? Tűpontos, mély lélek-teszt

Ez a tengerpart a kedvenced?

Óriási felelősség nyomja a válladat, ami igen erős nyomást gyakorol az életedre. Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, próbálod építgetni az életedet.

Most szükséged van egy kis lassításra még nagyobb összpontosításra, mert észre kell venned azt a dolgot, ami miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy szeretnéd, ahogy megérdemelnéd.

Hiba van a gépezetben, muszáj megkeresned!

Az idő fontos szerepet játszik az életedben. mindig minden idődet beosztod, tele vagy határidőkkel és elvégzendő feladatok listájával.

Mindig mindent szeretsz időben elvégezni, nagyon fontos számodra, hogy az egész napod meg legyen tervezve. Enélkül úgy érzed céltalan lennél. Szinte az idő rabja vagy.

Nem csupán a jelenedben, hanem a múltad miatt is. Egy rossz élmény miatt fontos számodra az ilyen fokú szervezettség, viszont talán épp itt az ideje, hogy próbálj meg néha lazább, spontánabb is lenni.

Sokkal több és szebb élmény fog érni!

 A lelked válaszokat kér.

Fordíts magadra, a lelkedre több időt, mert most el kell döntened merre tovább, mi a te utad, a te ajtód, amin érdemes bemenni.

Meg fogod találni azt, amit keresel az életben, de ehhez idő és türelem kell, no és persze, hogy igenis, neked is létezik az az út, amin ha haladsz, minden lépés boldogságot és elégedettséget fog okozni.

A szabadság a te kezedben van. Úgy érezheted, hogy a külső erők által csapdába estél.

Most van itt a megfelelő idő, hogy megnézd, megvizsgáld a körülményeket, mik vezettek a jelenlegi helyzethez. Sok fájó dolgot kell végig venned, mire eljutsz a megoldásig, ez egy érzelmi hullámvasút lesz.

Számolj le azzal, ami szomorúságot okoz, ami visszahúz, nehéz lesz, de meg kell tenned. Mert így nem tudsz boldog lenni.

Itt az ideje új dolgok felé nyúlnod, legyen szó emberekről, kapcsolatokról, munkáról….

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük