Melyik drágakő a kedvenced? - Tűpontos és extra mély teszt

Melyik drágakő a kedvenced? – Tűpontos és extra mély teszt

Melyik drágakő a kedvenced? – Tűpontos és extra mély teszt. Életről. Lélekről. Érzelmekről. Nyíltan. Pontosan. Csak neked.

Melyik drágakő a kedvenced? - Tűpontos és extra mély teszt

A kedvenc drágaköved az első?

Nagy változások jönnek hamarosan az életedbe. Most éppen egy zsákutcában érezheted magadat, de valójában nem kell aggódni. Türelmesnek kell lenned, és önfejlesztésre kell szentelned a szabadidődet. Az élet maga vezet a megfelelő irányba. Tartsad meg a pozitív hozzáállásodat és a türelmet, várd ki az elkövetkező változásokat!

Ha a 2. drágakő a kedvenced:

Mélyen, a tudat alatt egy tudatosabb életre vágysz. Néha olyan érzésed van, hogy élsz, de nem tudsz igazán mély lélegzetet venni, fellélegezni. Ahhoz, hogy tudatosabban élhess, át kell gondolnod az életedben lévő értékeket és a világhoz való hozzáállásodat. Igen, nehéz lesz, keményen kell dolgoznod, de ha megpróbálod, akkor tudsz csak tovább haladni, és végül minőségi szempontból egy új életet kapsz.

3. A kő választása azt jelenti, hogy jól érzed magát.

Javult az életed. Elérted, amit álmodtál az életedben. Ne feledd, hogy az élet ciklikus, ami azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb megváltozhat a jelenlegi állapot. Ez normális, ne aggódj. Már tudod, mit jelent az, ha pozitívan állsz a dolgokhoz, az élethez!

4. Drágakövet választottad? Túlterheltnek érezheted magadat.

Teli vagy negatív érzelmekkel, dühös vagy valakire és féltékeny. Ne bántsál meg senkit. A negatív érzelmek részesei az életünknek, de nem hagyhatjuk, hogy eluralkodjanak rajtunk, bennünk.  Ne feledd, hogy a negatív érzelmek befolyásolják az idegrendszert és az általános egészséget! Vedd észre magad körül a szépséget és keresd még a rosszban is az apró, jó dolgokat!

5. kő: Az életedben most  a felújítás, megújítás időszaka zajlik.

az összes régi rossz szokástól próbálsz megszabadulni. Szakítsd meg a kapcsolatokat olyan emberekkel, akik nem okoznak örömet. Hozz néha spontán döntéseket és hallgass néha a szívedre is!

6. Ez a kő azt jelenti, hogy elnyomod az érzelmeidet.

Nem engeded meg magadnak, hogy őszinte legyél magaddal. Valamilyen oknál fogva úgy döntöttél, hogy automatikusan lezárod a lelkedet, szívedet és titokban tartod az érzéseidet. Próbáld megérteni, hogy miért történik ez a helyzet. Lehet, hogy bizonyos körülmények sokkal mélyebben érintettek, mint gondoltad volna.

Facebook oldal: FreeMix>>>

Kép: esotericblog.ru

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük