5 hétköznapi tárgy, ami pénzt hoz a házba és amitől gazdag leszel

5 hétköznapi tárgy, ami pénzt hoz a házba és amitől gazdag leszel

5 hétköznapi tárgy, ami pénzt hoz a házba és amitől gazdag leszel. Érdemes bevetni, kipróbálni, ha több pénzt szeretnél!

Egyes tárgyak energiája felgyorsíthatja vagy blokkolhatja a pozitív energiákat. Ha pénzügyi nehézségekkel küzdesz, figyelni kell az otthonodban tárolt elemekre, tárgyakra. Tudd meg, mi hozhat pénzt és a jólétet otthonodba.

Amikor pénzügyi nehézségekkel szembesülünk, gyakran hibáztatjuk a rossz munkát vagy az alacsony béreket. De ez nem mindig a szegénység oka. Talán az otthon energiája blokkolja a monetáris energia áramlását, és ezt bizony okozhatják a lakásban tárolt dolgok. Néhány elem azonban éppen ellenkezőleg működik, pénzmágnessé válhat, vonzza a gazdagságot. Nézzük, melyek ezek!

5 hétköznapi tárgy, ami pénzt hoz a házba és amitől gazdag leszel.

Patkó

Őseink patkót használtak a gonosz szellem és ellenségek elleni védelemre, és most ezt az elemet pénzmágnesként is használhatjuk. A patkó a boldogság és a jó szerencse jelképe, ami azt jelenti, hogy a ház lakói számára igazi talizmánként funkcionál.

Nagyon fontos tudni, hogyan kell helyesen elhelyezni a patkót, hogy vonzza a pénzt, ne pedig a szegénységet és a kudarcot. A patkó szarvai felfelé álljanak. Ebben az esetben egy csészére hasonlít majd, amely gazdagsággal tölthető meg.

Ez az energia a monetáris energiát is felhalmozza, ami vonzza a pénzügyeket és az anyagi jólétet. Semmi esetre ne lógjon lefele a patkó szarva, különben a pénz kiáramlik az otthonból.

Tál méz

Ősi idők óta úgy vélték, hogy a méznek erős energia-tulajdonságai vannak, aminek köszönhetően gazdagságot vonz be. A méz színe is ezt jelzi: az arany és sárga árnyalatok jelképezik a gazdagságot.

Fontos elem az a pohár, amelyben a mézet tárolják. Kiváló minőségű és drága anyagból kell készülnie, amelynek energiája erősíti a pénzáramlást. Ha egy tál mézet akarsz elhelyezni az ebédlőasztal közepére, akkor töröld a körülötte lévő helyet, mivel más tárgyak energiahatása gyengítheti a méz energiáját.

5 hétköznapi tárgy, ami pénzt hoz a házba és amitől gazdag leszel

 

Csengő

A hangja a házat megmenti a negativitástól, ezáltal megtisztítja az otthon energiáját. Emellett sok értelemben emlékeztet az érmék csengésére, ami azt jelenti, hogy a csengő a csengéssel azonnal pénzt vonzhat be. A legjobb, ha a ház legnagyobb szobájába helyezzük, ahol jó akusztika van, vagy a munkahelyed közelében.

Minden nap csengessük meg. Minden alkalommal, mikor meghallod a hangját, képzeljed el, hogyan gazdagodsz meg, és a pénztárca tele van érmékkel és pénzzel. Ebben az esetben megszabadulhatsz a szegénységtől és sokkal gyorsabban javíthatod pénzügyi helyzetedet.

 

Malacpersely

A szükséges összeg felhalmozása érdekében az emberek általában bankszámlára teszik be a pénzüket. Korábban ilyen célokra malacperselyt használtak. Nem kell minden pénzt a malacperselyben elhelyezni, a lényeg, hogy folyamatosan tegyünk bele valamennyit.  Így a pénz energiáját sugározza, és pénzügyi sikereket vonz a házba.

Ha a persely eltörik, akkor ne vegyed rossz jelként: ebben az esetben a felhalmozott energiát szabadítja fel, ami azt jelenti, hogy a pénzügyi helyzet hamarosan javulni fog Ezután meg kell vásárolni egy malacperselyt és újra el kell kezdeni a gyűjtögetést.

5 hétköznapi tárgy, ami pénzt hoz a házba és amitől gazdag leszel

Pénzfa

A kövér asszony, vagy pénzfa most már sok házban látható. A növény csodálatos tulajdonságait a Feng Shui is alkalmazza. Kínában a jólét és a jó szerencse jelképe, így ez a fa az otthon elengedhetetlen díszítése. Ahhoz, hogy egy fa pénzt vonzhasson, be kell helyezni az otthoni pénz zónába.

A Feng Shui szerint ez délkelet. Először is tisztítsad meg a régi és törött dolgokat, amelyek a negatív energia mágnesei. A fát megtisztítva és frissen ültetve, megöntözve tedd a megfelelő helyre, egy pénzt is elhelyezhetsz a földjére. Ne felejtsd el, hogy vigyázz a fára, és győződj meg róla, hogy mindig tiszták a levelei, különben a növény vonzza a negatívot. Ebben az esetben nem kerülheted el a pénzügyi problémákat.

Sokféleképpen növelheted a jövedelmedet. Sokan igyekeznek egy jól fizető munkát találni, valaki pedig a szerencsére támaszkodik, és például a lottón játszik, de a gazdagság másik módja az, ha megfelelő tárgyat a megfelelő helyre helyezed el.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük