Óriási változás vár rád márciusban - A kártya mindent megmutat

Óriási változás vár rád márciusban – A kártya mindent megmutat

Óriási változás vár rád márciusban – A kártya mindent megmutat, de ehhez ki kell választanod egyet. Utána olvasd el mi áll rajta!

Nem kell elsőre dönteni, nyugodtan, alaposan nézd meg mind a 4 kártyát, majd ami a leginkább vonz téged, azt válaszd ki, az lesz a te kártyád.

Ezután már nincs is más dolgod, mint megnézni mit üzen neked a kártyád, mi is vár rád márciusban.

Óriási változás vár rád márciusban - A kártya mindent megmutat

1-es kártya szerint ez lesz márciusban:

Bátornak és kitartónak kell lenned márciusban, ha végre el szeretnéd azt a célt érni, amiért eddig keményen dolgoztál. Végre révbe érsz, végre megnyugodsz és az elért cél hatalmas sikerélményt és elégedettséget fog okozni.  

2-es

Óriási türelemjáték lesz a március, igazi mélységeket és magasságokat fogsz megélni, de erős maradsz, hiszen tudod, nincs az a hullámvasút, ami csak lefele megy. Még ha nem is sikerül minden úgy, ahogy szeretted volna, nem leszel csalódott, hiszen te tudsz a hibákból építkezni. És pont ez lesz a jövőd kulcsa. Mert ha a hibákon átbukdácsolsz, utána olyan jó, szép dolgok fognak veled történni, amire gondolni sem mertél volna.

3-as kártya

Próbálj meg nem beleavatkozni más emberek konfliktusaiba. Sajnos a március rengeteg vitáról fog szólni és valahogy úgy adódik, hogy ezekbe téged is próbálnak majd belerángatni. Ne hagyd magad. Mindig hallgass a lelkiismeretedre, az a jó úton tart majd. 

4-es

Szükséged lesz márciusban egy kis elvonulásra, magányra, csendre. Rendbe kell tenned magadban a dolgokat. Állj meg, pihenj, kapcsolódj ki. Az energiáid újra erőre kapnak majd. Fizikailag és szellemileg is új emberként térsz majd vissza  a pihenőd után. 

Miklós Edit

kép: adme

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük