A lélek-mély tesztje megmutatja milyen akadály van az életedben

A lélek mély tesztje megmutatja milyen akadály van az életedben

A lélek mély tesztje megmutatja milyen akadály van az életedben. Nézz rá erre a képre, alaposan nézd meg és azt a részletet emeled ki, ami valamiért fontos számodra, ami a legjobban tetszik neked, ami vonzza a szemedet, lelkedet. A lélek-teszt akkor a legpontosabb, ha őszintén válaszolsz. Fontos részletek derülhetnek ki, amelyek segíthetnek. Előre vihetnek.

A lélek-mély tesztje megmutatja milyen akadály van az életedben

Barlang – A lélek-tesztje mély dolgokat hoz felszínre.

Ez azt jelenti, hogy nagyon sok irigyed és ellenséged van jelenleg. 

Ez pedig állandóan megakadályoz téged abban, hogy feltöltődj, fejlődj. Erős negatív energia van körülötted, olyan ember irányából is érkezik, akiről nem is gondolnád. Ezek az energia-vámpírok ártani akarnak neked, féltékenyek a sikereidre, el akarják venni az örömödet, azt akarják látni, hogy elbuksz.

Nyisd ki jól a szemed, mert akit barátnak hiszel, nem biztos, hogy az. 

Keresd meg az igaz szívű embereket körülötted, azokat, akik igazi érzelmekkel közelítenek feléd.

Hamar le fognak bukni azok, akik ártó szándékkal vannak melletted, de ehhez fel kell adnod a naivságodat és sarkadra kell állnod.

Ez az igazi akadály jelenleg az életedben, küzdd le és új szintre léphetsz!

Lány

Olyan szakaszban vagy, amikor nem tudod merre és hogyan tovább. Tudod mire vágysz, mi az álmod, de valamiért úgy érzed nem jó irányba haladsz. Nem érted, nem találod a probléma okát és a helyzet minden energiádat, lelkesedésedet megöli.

Nem szívesen fogadsz el tanácsot, sem segítséget, pedig ennek pont most lenne itt az ideje. A segítő kezet, el kell fogadni, mert olyan irányba terelhet, amiről mindig is álmodtál.

Az energiáid újra életre kelhetnek, látni fogod a célt, de ehhez le kell vetkőznöd a keménységedet, teljes önállóságodat. Az álarc, ami az érzékeny, sebezhető lelkedet takarja most fog lehullani.

Ne félj, ez csak jót fog hozni az életedbe!

Fény

Rengeteg terved, ötleted volt. Álmaid is, amelyeknek mindig is fontos szerepe volt az életedben. Hittél benne őszintén, hogy ezeket el is fogod érni. Egy igazi álmodozó voltál. A szíved túl jó volt mindig is, naiv voltál és bizony ezt ki is használták. Voltak az életedben olyan emberek, akik nem akarták, hogy te fejlődj, előrébb juss, azt akarták, hogy neked semmi ne sikerüljön.

Az irigység, a féltékenység sajnos létezik és te mindig is hittél mindenben, mindenkiben, így nem vetted észre azokat, akik ártani akartak neked. Csak akkor döbbentál rá az igazságra, amikor már késő volt és mindent elvesztettél. Ez pedig nem is olyan régen történt. Azt érzed, nem tudod újrakezdeni a nulláról, elfáradtál, kiégtél, nem tudsz és nem is akarsz erőre kapni.

Ez egy fordulópont az életedben, de hidd el, ki fogsz a gödörből mászni, mert meglátod a fényt az alagút fényén. apró lépésekkel fogsz ismét elkezdeni az haladni az álmaid útján és minden lépéssel erősebb és erősebb leszel. Már nem leszel többé naiv, mert ez a csalódás kemény lecke volt az élettől. Nyitott szemmel fogsz járni, figyeled a jeleket és soha többé, nem hagyod magadat átverni.

Sikerül majd túljutnod a krízisen és igen, megérdemled, hogy teljesüljenek az álmaid. Lehet, hogy odáig hosszabb és rögösebb az út, de a végén sikerülni fog és olyan boldog leszel, mint még soha. Higgy az álmaidban. Higgy magadban.

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük