Ez a neved titkos jelentése - Mindent elárul az igazi énedről

Ez a neved titkos jelentése – Mindent elárul az igazi énedről

A neved rengeteg dolgot árul el rólad.

Még a legtitkosabb, legbelsőbb érzéseidet is feltárja. Azt is, hogy mások milyen embernek látnak. A neved és a lelked, személyiséged szorosan összefonódik.

Szeretnéd tudni a te nevednek mi a titkos jelentése?

Fantasztikusan izgalmas teszt következik!

  • Írd le a neved mássalhangzóit.
  • Írd alá, hogy melyiknek mennyi az értéke.
  • Végül add össze a számokat.
  • A kapott kétjegyű szám számjegyeit add össze.
  • Végül egyetlen szám marad.
  • Kivétel: 11 és a 22. Ezeknek önálló jelentése van.

A betűk értéke:

1 = J S
2 = B K T
3 = C L
4 = D M V
5 = N W
6 = F X
7 = G P Y
8 = H Q Z
9 = R


1

A problémák sora túl hosszú. Az alapelved az, hogy: “Meg kell oldani! Mindig. Mindent. Egyedül.” Nem kérsz segítséget soha. Ismerőseid csodálják a kitartásodat, mert véleményük szerint te mindig mindenre tudsz megoldást. De csak te tudod, hogy ezért az álcáért te kőkemény árat fizetsz nap mint nap.Nem szeretnéd, ha gyengének látnának, pedig rengeteg félelem lakozik benned. Eleged van már az állandó harcból, gondokból és arra vágysz, hogy a gond-felhőket végre elfújja a szél és kisüssön a nap újra az életedben. Meg akarsz szabadulni végre a terheidtől. Ehhez azonban meg kell nyitnod a szívedet. Engedned kell, hogy közel kerülhessenek hozzád bizonyos emberek.


2

Az üresség és a szomorúság minden lépésedet elkíséri. Az üres falak és a reménytelen magány jellemzi az életedet. Túl vonzó vagy és óriási a tehetséged, de félsz megmutatni a képességeidet.

Félsz a kudarctól, a gúnyolódástól és emiatt nem lépsz inkább előre. Minden félelmet le lehet küzdeni, csak akarni kell. Csak ekkor tudsz szintet lépni a boldogság irányába.

Nagyon szeretnél változtatni, ez már jó jel. Erősítsd az önbizalmad, ne siess, haladj lépésről-lépésre és ha egyszer nyitsz a világ fele, óriási lehetőségek kerülnek eléd. Ragadd meg őket, ne ijedj meg.


3 – Ez a szám jött ki a neved elemzésekor?

Úgy nézel ki, mint egy tündéri hercegnő. Szereted, ha figyelnek rád, ha bókolnak neked, dicsérnek téged. Az emberek gyakran hízelegnek neked, de csak azért, hogy a fényedben ragyoghassanak, hogy melletted lehessenek.

Mindig a tökéletességre törekszel, figyelsz a részletekre, de azt érzed, ez mostanában nagyon fáraszt. Szeretnéd végre megmutatni az igazi énedet, amikor laza vagy, boldog és amikor szívből tudsz nevetni.

Hamis és érdekemberekkel vagy körülvéve és nem vagy abban biztos, hogy van erőd ezen változtatni. Az első és legfontosabb lépés az az, hogy kinyitod a szívedet és megmutatod milyen is vagy valójában. aki szeret, az így is, úgy is szeretni fog. Meglátod, szépen le fognak morzsolódni azok az emberek, akik érzelmileg nem kötődtek hozzád, csak érdekből voltak veled.

Elképesztően meg fogsz könnyebbülni olyan lesz, mintha újra kapnál rendesen levegőt. Apránként nyílik meg körülötted a világ, imádni fogod.


4

Mindig mások jókedvéért, békességéért, nyugalmáért cselekszel. Nagyon ügyelsz arra, hogy elkerüld a vitákat és az otthonod igazi családi fészek legyen. 

Kompromisszumokra képes vagy, sőt, inkább lemondasz a saját vágyaidért, csakhogy  a családod boldog lehessen.

Pedig rengeteg álmod, vágyad van neked is, de ezeket elnyomod magadban. 

Néha azt érzed nem vagy elég jó és amit teszel, az pedig nem elég. Nagyon kevés visszacsatolást kapsz a párodtól, másoktól, az önbizalmad pedig elég kicsi. Szükséged lenne több szeretetre, több gyengédségre, de ezt sosem vallanád be, nehogy vita legyen ebből.

Nem vagy most túl boldog, mert azt érzed valami hiányzik az életedből. De túlságosan is félsz ezt bevallani magadnak és emiatt gyakran vagy szomorú.

Ezt azonban titkolod a családod elől. Mert az ő boldogságuk mindennél fontosabb számodra. Még a saját boldogságodnál is fontosabb. azt szeretnéd, hogy mindig harmónia és nyugalom legyen otthon. Ezért pedig képes vagy feláldozni magad.


5

Az emberek azt hiszik, nincsenek érzelmeid. Mindig közönyös vagy, nem lehet kibillenteni téged lelkileg. Megfontolt, gyors döntéseket hozol, mindig hideg fejjel tekintesz az adódó helyzetekre.

Azt hiszik mindenféle érzelemtől mentes ember vagy. De te ezt szándékosan teszed. Borzasztóan megbántottak régebben és soha többet nem szeretnéd ezt átélni. Azt gondolod, ha nem mutatsz érzelmeket, akkor többé nem fog fájni semmi sem. De tudod, hogy ez nem így van.

Mert amikor eljön az este és egyedül vagy, viharszerűen öntenek el az érzések, a magány, a csalódottság és a fájdalom. Tele van a lelked. Meg kell tanulnod újra sírni ahhoz, hogy ismét tudj nevetni, ne zárkózz be, lépj előre, apránként.


6

Érzelmekre, szenvedélyre, szerelemre van szükséged! Keresd meg a társadat, párodat, mozdulj ki, nyisd ki a szívedet és vedd észre azt, aki eddig is ott volt, csak nem voltál hajlandó tudomást venni róla.

Ha eljön az idő, ne félj el kimondani: szeretlek. Ez a csodálatos szó képes megoldani minden problémát és szebbé teszi az egész életet. Hidd el, létezik teljes bizalomra épülő kapcsolat.

Ez inspirál és képessé tesz mindenre, legyőzhetetlenné tesz téged. Készülj, mert hamarosan meg fogod találni a másik feledet!


7

Érzékeny és jóindulatú személy vagy, aki hozzászokott ahhoz, hogy mások vágyait a sajátja elé helyezze. Még akkor is, ha valaki éjjel keres meg a gondjaival, még akkor is, ha lehetetlennek tűnik… 

Az emberek hozzászoktak ahhoz, hogy hozzád mindig, minden körülmények között lehet fordulni, te sosem mondasz nemet. Emiatt az emberek azt gondolják, neked nincsenek is vágyaid, álmaid.

Mostanában azonban egyre többet foglalkoztat téged az, hogyha esetleg te kérnél segítséget, vajon lenne egyáltalán valaki, aki meghallgat, segít? Azt érzed valójában téged senki sem szeret, csak kihasználnak és ha megkapták, amit akarnak, akkor eldobnak.

Állj a sarkadra, építsd fel magad újra, gondold át mit szeretnél, tűzz ki magad elé saját célokat és ezekért, tegyél is.


8

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 


9

Az otthoni és családi értékek a legfontosabbak számodra. Tudod, hogyan kell kezelni egyszerre több feladatot, energikus és barátságos vagy. Szereted a stabilitást, ezért teszel is. De neked ez mostanában kevés.

Tele vagy romantikus gondolatokkal, azt érzed kalitkába vagy zárva, csak feladataid vannak, érzelmek viszont semmi. Szeretnél kiszabadulni, szárnyalni, újra érezni. Nyisd ki a szemed, mert amire vágysz, ott van a szemed előtt és csak rád vár.

11

Nagyon fontos szereped van a család életében. Te vagy a minden, a középpont. Igen erősen kézben tartod a dolgokat, irányítasz mindent és mindenkit. Beosztod az időtöket, a tevékenységeket, igyekszel minden helyzetre felkészülni.

A rutin feladatokat is imádod, nem gond számodra a háztartási munka sem. Boldog vagy a családoddal. Nem szereted, ha kicsúszik a kezeid közül az irányítás. 

Az életedben az első a család. Magadra azonban szinte semmi időd nem jut, pedig szükséged lenne neked is egy kis kedvességre, törődésre, figyelemre, mert ez így, ebben a formában, hosszabb távon gondokat fog szülni. 

Olyan életed van, amiben nem csupán a gyereked a fontos, hanem a párod is. Igyekszel rá is időt szakítani, figyelsz rá, törődsz vele. Hiszel a szerelemben és abban is, hogy a kapcsolatért meg kell dolgozni minden egyes nap. Jólelkű, kedves ember vagy, igazi családcentrikus személyiség.

22

Szükséged van valami újra az életedben! Élményekre, érzelmekre, új kalandokra. Sőt változásra is.  Ki szeretnél törni abból, amiben éppen benne vagy.

Másra vágysz és rájöttél végre, hogy ezért érdemes tenni, érdemes elindulni egy új úton. Ne félj, próbálj meg változtatni!

Hamar rá fogsz jönni, hogy az élet nem csupán feketéből és fehérből áll, hanem millió színben pompázik és ragyog. Változásra szomjazol, ennek most jött el az ideje. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: adme

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük