3 férfi csillagjegy, akiből a legkiváló férj lesz

3 férfi csillagjegy, akiből a legkiválóbb férj lesz

Mindenki vágyik a szerelemre, de ami a legfontosabb, az örök, a biztos, a stabil párkapcsolatra és később házasságra. Ha jól választasz párt, akkor bizony tartós boldogság várhat rád. Nézzük ki az a 3 férfi csillagjegy, akiből a legkiválóbb férj lesz.

3 férfi csillagjegy, akiből a legkiváló férj lesz

Oroszlán – Remek férj lesz

Mindig a középpontban állnak. Értendő ez a munkára, magánéletre is. Ők az élet királyai. De amilyen erős kívülről, olyan csodás belülről is. Hűséges, odaadó, nagylelkű, kedves. Olyan ember, férj, aki a feleségét a világ legboldogabb nőjévé teszi. Védelmező és családcentrikus az Oroszlán. Mindig kiáll a szerettei mellett és óvja, védi őket mindig, minden körülmények között. Fontos számára az, hogy érezze a felesége is nagyon szereti őt. Szeret bolondozni, nevetgélni és utál unatkozni. Heves, erős ember. Csodálatos férj, akiben sosem fogsz csalódni .

Mérleg

Tudja hogyan kell őszintén és teljes szívből szeretni. Csodálatos férj, mert a felesége az univerzum, az élete középpontja. Minden a szeretett körül fog forogni. Ez a csillagjegy szereti a családi kényelmet, a nyugalmat, a békés, meghitt pillanatokat, a családi idillt. Szeretnek a gyerekekkel játszani, a feleséggel programozni. Hűséges ember, aki soha nem csalja meg a párját, nem játszmázik, nem kavar. Egyetlen dologra vágyik: a felesége legyen szerető, gondoskodó, családcentrikus. A Mérleg utálja a drámát, a vitát, a nyavalygást, a botrányt. Inkább elmenekül, ha esetleg ilyen helyzetbe keveredne. Vele nem tudsz vitázni.

Kos

A szívének az elnyerése nagyon nehéz. Ez a csillagjegy ugyanis szilárdan áll a saját lábán, van saját élete, szokásai. Fontosnak tartja azt, amit elért és ehhez ragaszkodik is, nehezen adja fel. Ha vele ismerkedsz, akkor nagyon türelmesnek kell lenned. Nehéz betörni a Kost, mert makacs, erős egyéniség, olyan ember, aki nehezen enged bármiből is. De ha megállapodik és rájön te vagy az igazi a számára, akkor igazi bástya lesz. A Kos egy igazi védelmező. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a családja mindent megkapjon és ne szenvedjen hiányt semmiben. A Kos szereti az okos, a temperamentumos nőket. Fontos számára az izgalmas élet, az utazás, a program, az élmény. De csak veled érzi igazán jól magát és idővel rájön, teljesen mindegy hol vagytok, csak együtt legyetek. Végtelenül ragaszkodó férfi. Mindig melletted fog állni, még a legnagyobb viharban sem fog elhagyni.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük