Ilyen lesz a március - Ez a váratlan fordulatok hónapja

Ilyen lesz a március – Ez a váratlan fordulatok hónapja

Március! Új hónap, új évszak, új lehetőségek. De vajon mit hoz ez az új hónap? Szerelmet? Pénzt? Vitát? Boldogságot? Tudd meg a Tarot-kártya segítségével.

Nincs más dolgod, csak választani egyet az alábbi 3 közül és utána olvasd el a Tarot-kártya üzenetét. 

Ilyen lesz a március - Ez a váratlan fordulatok hónapja

1. Tarot-kártya

Már kész vagy arra, hogy a saját lábadra állj és kiállj magadért. Már nem fogod hagyni, hogy mások befolyásoljanak, kihasználjanak és megmondják mit-mikor-hogyan csinálj. A saját életedet akarod élni. Erről fog szólni a március!

Erős vagy és készen állsz ara, hogy az álmaidért megküzdj. Soha többet nem fogod hagyni, hogy mások lerombolják az álmaidat.

Tudod, hogy képes vagy arra, hogy elérd a céljaidat és azzal is tisztában vagy, hogy semmi sem megy egyik napról a másikra. Türelmesnek kell lenned.

A türelem és a kemény munka meghozza gyümölcsét, a hónap végén óriási dolog fog veled történni, ami megváltoztatja az egész életedet.

Az elmúlt hónapok a bukásról, veszteségről szóltak, mind a szerelemben, mind a pénzügyekben. Rengeteg mindenen mentél keresztül és most ismét felragyog a nap az életedben.

2.

Új hónap, új évszak, új lehetőségek. Rád ez kifejezetten igaz. Ez a mozgás hónapja lesz és a változásé. Minden beindul az életedben. Karrier, pénz, párkapcsolat. Az állóvíz felkavarodik és olyan energiák vesznek körül, amit eddig még sosem éreztél.

Tele leszel ötletekkel, lehetőségekkel és remekül állsz hozzá az új dolgokhoz. Sodródsz az árral és úgy érzed, boldog vagy végre.

Egy dologra azonban figyelned kell! Ne legyél meggondolatlan és ne kapkodj. Muszáj megfontoltan gondolkodnod és az eszedet is használnod, nem csupán a szívedet.

A hónap közepén nagy lesz a kísértés, hogy visszatérj a korábbi életedhez, életritmusodhoz, de ez téged nem tenne boldoggá. Nehezen fogod meghozni a döntést, de úgy érzed a jövőd nem a múltban van.  Ez nem azt jelenti, hogy le kell zárni és hogy a hátad mögött kell hagyni a múltat. Nem!

Csak úgy kell alakítani, hogy jobb jövő születhessen belőle. Azok az emberek, mindig is az életed részei maradnak, ahogy az is, ami történt veled.

Csak rajtad múlik, hogy mindezt hogy dolgozod fel és kinek adsz esélyt arra, hogy új alapokra fektetve, a jövőben is veled haladhasson az utadon. 

3

Izgalmas időszak lesz a november. Vége a rossz álmoknak, a betegeskedésnek, szomorúságnak. Eljött a remény, a boldogság, egészség ideje.

Rájössz, hogy ahhoz, hogy másokat is tudj szeretni, magadat is szeretned kell. Végre el tudod majd fogadni önmagadat és ide eljutni nagyon nehéz volt. Kemény munkád van ebben. Tudod már ki vagy és mit akarsz.

Tudod, mire vagy képes. Már elhiszed, hogy te is különleges vagy. Az lehetsz, aki lenni akarsz, mert képes vagy tenni az álmaidért.

Az önbizalmad napról-napra növekedni fog, egyre több lesz az energiád, a hited. És a tettvágy óriási lesz benned. 

Úgy fogod érezni magad, mintha egy rossz álomból ébredtél volna fel és a válladról mintha levettek volna egy mázsás súlyt.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük