Nagy szerelem horoszkóp - Drámai változás vár a csillagjegyekre

Nagy szerelem horoszkóp – Drámai változás vár a csillagjegyekre

Nagy szerelem horoszkóp – Fontos változás vár a csillagjegyekre.

Nagy szerelem horoszkóp - Drámai változás vár a csillagjegyekre

Kos

Egy kapcsolatért tenni kell. Ne hanyagold el a párodat és vedd figyelembe a másik fél igényeit. Ha erre figyelsz, akkor remek időszak áll előtted.

Bika

Környezet változásra van szükséged, szeretnél több minőségi időt a kedveseddel és erre egy utazást látsz megoldásnak. Szeretnél egy rövidebb utazást a szerelmeddel. Rátok is fér, szóval induljatok, szuper lesz, tele gyönyörű élményekkel.

Ikrek

Stabil, szilárd időszak vár azokra, akik elégedettek a szerelmi kapcsolatok jelenlegi helyzetével. A lényeg, hogy élvezd amid van és ne keseregj olyan miatt ami még nincs. Itt a hangsúly a MÉG szócskán van. mert minden álmod el fog jönni, csak legyél türelmesebb. Ne erőltess semmit.

Rák

Szuper energiák repkednek a levegőben, pozitív változásokat ígérnek a csillagok. Nagy bejelentés várható és ezzel együtt egy új szint a kapcsolatban.

Oroszlán

Elköveted azt a hibát, hogy vissza-visszapillantgatsz a múltba. Megéri nosztalgiázni? miért nem a jeleneddel, jövőddel foglalkozol? A múltban ragadtál és erre most jössz rá.

Szűz

Szép, tartalmas időszak jön. A társasági életed felpezsdül, látogatások, utazások, szuper randik várnak rád akkor is, ha van párod és akkor is, ha még csak keresed.

Mérleg

Zavaros időszak jön. Esetleges félreértések várhatóak. De ha elkötelezett vagy a párod iránt és őszinte vagy, akkor közös erőfeszítéssel és aktív, megfelelő kommunikációval túl lesztek a nehézségeken és sokkal erősebb lesz a kapcsolat, mint korábban.

Skorpió

Nagyon felkavaró időszak várható. Történnek olyan dolgok, amik felkavarják az állóvizet. Ne engedd, hogy mások mondják meg mit csinálj, hogyan dönts, hiszen csak te tudhatod a legjobban, mi a jó a számodra, számotokra. Tarts ki a véleményed mellett és akkor remek lesz minden.

Nyilas

Komoly döntések várnak a Nyilasra, ami alapos megfontolást, gondolkodást, időt igényel. Mindent vegyél figyelembe, mielőtt kimondod a végső szót, csak ha így teszel, akkor lehetsz utána boldog és csak akkor nem fogod megbánni a döntésedet.

Bak

Kölcsönös figyelemre, megértésre van szükség ahhoz, hogy a jelenlegi problémákat meg tudjátok oldani. A bajokon csak közösen lehet túljutni. Erre kell rájönnötök a jó kapcsolat érdekében.

Vízöntő

A munka most fontosabb lesz számodra, mint a szerelem. Ez viszont rányomja bélyegét a kapcsolatra és nem számíts megértésre. A párod figyelemre, veled töltött időre, szerelemre vágyik. De elég rideg leszel, ami talán fontos változás előszele is lehet.

Halak

A múlt megjelenik a jelendben, ami fontos változást hoz magával. A régi érzések felélednek és fontos választás elé állítanak téged.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük