Ezt a 3 csillagjegyet nem kíméli az élet - Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet nem kíméli az élet – Horoszkóp

Ezt a 3 csillagjegyet nem kíméli az élet – Horoszkóp. Ennek a 3 csillagjegynek kemény pofonokat adott az élet – Horoszkóp.

Bak

Nem minden történik logikusan és törvényszerűen. Ezt megtanultad az elmúlt évek pofonjai során. Nem mindig az ész érvek döntenek. Ezt láttad, tapasztaltad és sokáig nem is értetted mi miért történik. Mindig igyekeztél az eszedre hallgatni és ez bizony nem volt mindig jó tanácsadó. Sokszor kellett újrakezdened az életedet, mert a hibákból jó ideig nem tudtál tanulni. De ennek vége. 

De rájöttél végre, hogy néha meg kell hallgatnod azt is, amit a szíved üzen. Belül mélyen már tudod a választ a jelenlegi kérdéseidre, csak eddig nem merted elfogadni. Na, pont eljött erre az idő.

Halak

Sok hibát elkövettél már, nem sokszor javítottál a helyzeten. Emiatt sok rossz érzés kavarog benned és lelkifurdalásod is van. Vond le a tetteidből a következtetéseket és itt az idő, hogy tovább lépj.

Ne hagyjad, hogy a múlt befolyásolja a jelenedet. Megszenvedtél már a múltbéli hibákért, itt az idő, hogy tiszta lappal indulj.

Nyilas

 Életed energiáit, az idődet, a lelkedet olyan dologra vagy személyre fordítottad, aki nem érdemli meg. De ne legyél dühös és féltékeny. Már úgysem tudsz ezen változtatni. Pihenj kicsit, töltődj fel és tanulj ebből a helyzetből.

Nem minden jó és szép. Vigyázz magadra jobban, lesz merszed újra nyitni a világ felé, csak ezúttal óvatosabb leszel. Hamarosan új emberekkel ismerkedsz meg és az életed csodásan átalakul majd.

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix       >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük