Ez a 2 csillagjegy teljesen összeférhetetlen

Ez a 2 csillagjegy teljesen összeférhetetlen

Gyakran előfordul, hogy 2 bizonyos csillagjegy egyszerűen nem szereti egymást, ki nem állhatják egymást. De jól tudja mindenki, hogy szerelmet a gyűlölettől csak egyetlen lépés van választja el és bizony néha az is előfordul, hogy e két összeférhetetlen csillagjegy szerelmes lesz egymásba.

Ez a 2 csillagjegy teljesen összeférhetetlen

A Bak és az Ikrek csillagjegy teljesen összeférhetetlen.

Ez egy nagyon összetett, bonyolult kapcsolat. Ez két teljesen ellentétes csillagjegy, és pont emiatt összeegyeztethetetlen az életük, stílusuk, személyiségük, gondolkodásuk, szinte mindenük.

A Bak mindig mindenben a legjobb akar lenni, a jó eredmény hajtja előre és ezért kitartóan képes küzdeni. Tudja magáról, hogy okos és büszke arra, hogy ilyen intelligens. Sokat fejlesztik magukat, állandóan tanulnak és imádnak ezzel felvágni.

Büszkének, erősnek tűnnek, de nehezen védik meg álláspontjukat és bizony nehezen tudják magukat megszerettetni másokkal. Mivel kissé beképzeltnek tűnnek. Állandóan azt hangoztatják, ők mennyire okosak, mennyit tanulnak és milyen jó munkaerők. Szűk baráti körük van, ami általában hasonló gondolkodású, mentalitású emberekből áll.

Nagyon hűséges csillagjegy, a végsőkig kitart a szerettei mellett. Ha rossz a kapcsolat, akkor is. Ragaszkodik a szokásaikhoz, megszokott dolgaikhoz.

No és akkor itt az Ikrek, aki teljesen az ellentéte a Baknak. Pont ezért összeférhetetlen ez a 2 érdekes csillagjegy.

Az Ikrek változékony, lobbanékony, energikus, száguldó jellem. Imádja az életet, megéli a mélységeket, magasságokat, a pillanatokat, bátran vállalja véleményét, nem néz le másokat, mindig segítőkész. Roppant bájos természet, társaságkedvelő ember. Érdekesen lehet vele beszélgetni, állandóan a figyelem középpontjába kerül. Rengeteg dolog, érdekesség történik az Ikrekkel, egy nagy kaland az élete. No ezt pedig a Bak kifejezetten utálja.

A Bak sokszor teljesen jól elvan egyedül, kommunikáció nélkül, de az Ikrek állandóan beszélne, sziporkázna. Társaságban pedig a Bak szinte menekülne egy idő után, addig az Ikrek azonnal a középpontba kerül és szuper jól érzi magát.

A Bak nagyon alapos, azt gondolja mindig mindennek célja van és csak értékes, hasznos dolgokat érdemes tanulni tenni. De az Ikrek tudásszomja végtelen, mindent, még a mások szerint haszontalan tudásra is fogékonyak, minden érdekli őket. Ezt pedig szó szerint lenézi a Bak.

Az alapos, gyakorlatias, kiegyensúlyozott Bak egyszerűen nem tudja megérteni az Ikreket, akik számára az élet egy csodaszép, izgalmas örök ünnep.

Egy ilyen kapcsolat nem ígérkezik könnyűnek, de ha sikerül minden akadályt leküzdeni, ha igazi a szeretet, akkor talán sikerül elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Ebben az esetben pedig nagyon erős szövetség alakulhat ki közöttük, ami mély bizalmon, megtörhetetlen szereteten és kölcsönös megértésen alapul.

A legfontosabb az mindig, minden esetben, hogy bármilyen csillagjegyben is születtetek, szeressétek egymást, és fogadjátok el egymást olyannak, amilyenek vagytok.

Forrás: womoninred, brainum

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük