Fontos változás jön az életedben - Ez lélek-teszt mindent megmutat

Fontos változás jön az életedben – Ez lélek-teszt mindent megmutat

Fontos változás jön az életedben – Ez lélek-teszt mindent megmutat, azt, hogy mi várható és mi vezetett el idáig. Érezted már, hogy van valami a levegőben, hiszen már nincs jól a lelked, szomjazik szinte. Eddig nem tudtad, nem értetted, mi a baj, de most eljött a fordulópont ideje. Nagyon fontos változások várhatóak, a változás, változtatás a te kezedben van.

Fontos változás jön az életedben – Ez lélek-teszt mindent megmutat, de előbb rá kell nézned erre a képre és gondolkodás nélkül kiválasztani azt, amit először észrevettél rajta.

Fontos változás jön az életedben - Ez lélek-teszt mindent megmutat

A lepkét vetted először észre? Ilyen változás vár rád a lélek-teszt szerint:

Sokan nem értenek meg, de ami a legjobban fáj az az, hogy hozzá közel álló személyek sem értik. Nem akarják. mert fáj nekik, hogy te haladsz előre az utadon. Te fejlődsz, magasra szállsz, nem kapkodva, nem erőltetve, hanem szívvel-lélekkel, apránként, de biztosan haladva. Ez pedig sok vitát szül, mert sokan nem melletted járnak, hanem előtted szeretnének. A te döntésed, hogy kit viszel magaddal, ki tarthat veled. Mit szeretnél? Hogy támogassanak lelkileg, vagy azt hogy lehúzzanak a mélybe???

A fény-árnyék az, amit legelsőre megláttál?

Fontos vagy. Akinek fontos vagy, szán rád időt. Ne érdekeljenek a kifogások, ne hagyd magad becsapni. Hidd el végre, hogy értékes, csodálatos emberke vagy. Megérdemled a boldogságot. Te komolyan veszed az életet, fontos számodra a munka, az élmény, a pillanat, a párkapcsolat, az érzelmek is. az életed színes. Sokan pedig csak feketeségbe, egyhangúságba akarnak belekényszeríteni. Aki csak játszik veled, kerüld el messzire. Szedd össze magad és legyél erős. Ha valakinek nem vagy első az életében, akkor nem is vagy igazán fontos. Akarod ezt tényleg? Jobbat érdemelsz, boldogabb, nyugodtabb, színesebb életet. Teremtsd meg, képes vagy rá. Higgy magadban!!!

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük