Ez voltál az előző életedben - Különleges teszt a múltadról

Ez voltál az előző életedben – Különleges teszt a múltadról

Ez voltál az előző életedben – Különleges teszt a múltadról. Ennek pedig a jelenlegi életedre is hatása van, hiszen az akkori események, történések befolyásolhatják, irányíthatják mindazt, amin most átmész. Sokszor érzed azt, hogy „ezt már átéltem”?

Akkor ez az érdekes, játékos feladat bizonyára segíthet neked abban, hogy ki is lehettél előző életedben, mit csináltál, milyen ember voltál?

Nézd meg ezt a részletgazdag képet és első ránézésre bökd ki, mit is vettél észre rajta legelőször. Ez voltál az előző életedben. Induljon a különleges teszt a múltadról.

Ez voltál az előző életedben - Különleges teszt a múltadról

Padlót súroló nő

Régen A család motorja

Valószínűleg előző életedben nagy családod volt, melyet igazi tyúkanyóként fogtál össze és farkasként őrizted a család egységét. Ha kellett, tűzön-vízen átmentél a szeretteidért. Az volt az életcélod, hogy óvjad, védjed, kiszolgáljad őket. Ez pedig boldogsággal töltött el téged. Elégedett életet éltél és az általad adott szeretetet viszonozták is és hálásak voltak mindazért, amit tettél értük.

Ma

Úgy érzed kihasználnak. Rengeteget teszel másokért, de valahogy mégsem tudják mindezt megbecsülni. Végtelenül elfáradtál mind testileg, mind lelkileg. Meg kell tanulnod nemet mondani és végre magaddal is törődni.

Férfi fodros gallérral

RégenHűtlen férfi

Nagyon vonzó külsejű férfi lehettél előző életedben. Tudtad mikor, mit kell mondanod és azt is, kit, hogyan, mivel tudod levenni a lábáról. A nők odavoltak érted és ezt te nagyon élvezted. Minden aktuális kapcsolatodban azt hitte az adott nő, hogy most végre meg fogsz változni, hogy biztosan örökre együtt lesztek. De ez sosem volt így. Nem tudtál megállapodni soha, mert mindig jött egy újabb, szebb, érdekesebb nő.

Ma

Nem találod a helyedet a világban. Úgy érzed nem kerek az egész és valami hiányzik az életedből. ez pedig állandó szomorúsággal tölt el, amit azonban jól elrejtesz az emberek elöl. Mindenki azt hiszi tökéletes életed van és fantasztikusan érzed magad. De ez egyáltalán nincs így. Próbálj meg őszinte lenni, hidd el, az igazi boldogság akkor fog eljönni számodra, ha végre igazán megnyílsz az embereknek. Így kerül felszínre majd az igazi éned, ami nagyon szerethető.

Koponyák/szellemek a függönyön

Régen – Varázsló

Mindenkit el tudtál bűvölni. Különleges képességeid voltak, melyet ha akartál volna, sem tudtál volna elrejteni. Az emberek gyakran kerestek fel, próbáltál segíteni nekik. Rengeteg ellenséged volt, irigyek voltak a képességeidre. Szinte sosem volt nyugalmad, mert hol az emberek zaklattak, hol a képességeid okoztak gyötrelmeket.

Ma

Nagyon nyugodt ember vagy, akinek óriási a szíve és különleges módon látja a dolgokat, a világot. ezt gyakran nem értik meg az emberek, akik szerint minden csak fekete és fehér. Te azonban mindig, mindenhol és mindenben látod a színeket, érzed az illatokat és észreveszed az apró szépségeket is. Gyönyörű lélek vagy. De ez rengeteg embert zavar és próbál ármánnyal, hazugságokkal ártani neked. Sokszor gázoltak bele az életedbe és rengetegszer kellett emiatt szomorkodnak és újra kezdened. Egy kicsit erősebbnek kell lenned és fel kell lépned a a saját boldogságod védelme érdekében.

Férfi könyvvel a kezében, az ágyon

RégenTanár

Bölcs ember lehettél, aki a tudást sosem tudta magában tartani. Mindig, mindenkinek meg akartad mutatni, mondani az igazat. Érdekesen beszéltél, lebilincselő személyiség voltál. Sosem lehetet unatkozni melletted. De a magánéletedben nagyon merev voltál, mindig mindent úgy kellett csinálni a szeretteidnek, ahogy te akartad, ahogy te mondtad. B opció nem létezett az életedben és csakis azt hitted, hogy mindig neked van igazad.

Ma

Azt vallod, hogy az ember élete végéig tanul. Legyen szó iskoláról, vagy az élet apró dolgairól. Úgy érzed sosem vagy készen, sosem érkezel célba. Mindig van egy újabb, újabb dolog, amit el szeretnél érni és szinte éltet ez az állandó verseny saját magaddal. Nincs önbizalmad és azt érzed sosem vagy elég jó. Végre meg kell tanulnod hinni magadban és igenis legyél büszke magadra.

2 lovag

Régen Harcos

Elképesztő fizikai és mentális erővel rendelkeztél. Állandóan képezted magad, hogy fel tudj készülni a váratlan helyzetekre. Mindig megvédted a gyengéket, rászorulókat és sosem éltél vissza a képességeiddel. Az emberek tiszteltek, de féltek is tőled. Rengeteg ellenséged volt, mindig akadt valaki, aki az életedre akart törni, pusztán irigységből.

Ma

Sosem adod fel a dolgokat. Akármilyen akadályokat gördít is eléd az élet, te mindig a megoldáson gondolkodsz és nem hátrálsz meg. sosem tudsz megnyugodni, mert attól félsz, milyen baj jöhet. Már előre aggódsz olyan dolgokon, amik még meg sem történtek és szinte sosem tudsz lazítani. Rengeteg az irigyed, mert ők csak a külsőségeket látják és nem tudják mekkora küzdelem, kitartás áll mindaz mögött, amit eddig elértél.
Tanulj meg megállni, pihenni kicsit és keresd meg a szépségeket az életben, amik felöltenek és erőt adnak. Nem kell mindig aggódni, dőlj hátra, lazulj el, pihenj.
Élj!

Balerina

Régen – Királylány

Nagyon romantikus személy voltál, akit mindig kiszolgáltak és akinek mindig minden kívánságát lesték. Bármit megkaphattál, amit csak akartál és élted a gondtalan életedet. Óvtak, védtek és megakadályozták, hogy bármi rossz is érhessen. Gyönyörű helyen éltél, boldog életed volt, végtelen nyugalommal teli.

Ma

Nehezen birkózol meg a nehézségekkel. Annyira szeretnéd, hogy mindig minden jó legyen, de ez sokszor nincs így. Nagyon le tud törni az emberek gonoszsága, a csalódás. Ilyenkor szeretsz elvonulni, feldolgozni a bánatot. Ehhez pedig mindig sok idő kell, nem tudsz csak úgy talpra állni. Szereted a szépet, a jót, de folyton azt tapasztalod, hogy ez a világ sajnos nem ilyen. Emiatt pedig nem találod a helyedet. Imádsz kirándulni, szereted a szép helyeket, erdőket, mezőket, állatokat, a természet szépségét.

Idős, bajuszos férfi arca

Régen – Kereskedő

Nagyon jól tudtál kommunikálni, szinte lyukat beszéltél az emberek hasába. Neked mindig mindenhez hozzá kellett szólnod és mindent, de mindent mindig el tudtál adni. Imádtál szórakoztatni, boldogsággal töltött el mások mosolya. Rengeteget nevettél te is és ezzel tökéletesen el tudtad feledtetni magaddal azt, hogy végtelenül magányos életet éltél valójában. A munkáddal kompenzáltad a család hiányát. De sosem voltál teljesen boldog ember.

Ma

Szeretsz kommunikálni, keresed az emberek társaságát. Kerülöd azt, hogy egyedül legyél, mert akkor jönnek az aggasztó, sötét gondolatok. Félsz a magánytól, az egyedülléttől, szinte csak akkor érzed jól magad, ha van veled, melletted valaki. De azt érzed sosem vagy teljesen boldog. Meg kell ismerned saját magadat először, ahhoz hogy utána teljes, boldog életet élhess. Ezért meg kell tanulnod egyedül is lenni és rá kell jönnöd, hogy ekkor sem fog veled rossz történni. Az igazi boldogság csak ezután jöhet el számodra.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: Octavio Ocampo, mexikói szürrealista festő 

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük