Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem tavasszal - Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem tavasszal – Horoszkóp

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem tavasszal – Horoszkóp.

A csillagok azt mondják, az idei tavasz a nagy és jelentős változások évszaka lesz és ezt értsd csupa-csupa pozitív értelemben az élet minden területén: karrier, család, munka, személyes kapcsolatok, egészség, pénzügyek és persze a szerelem.

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem tavasszal - Horoszkóp

3 olyan csillagjegyet mutat most be ez a különleges horoszkóp, akire fantasztikus érzelmi magasságok, örök szerelem, mély és stabil kapcsolat, hűség vár az idei tavasz folyamán.

A szeretet óceánjának szelíd hullámai megérintik és magával ragadják 3 csillagjegy szülötteit.  Várakozás, felkavaró romantika, hurrikánnal egyenrangú szenvedély vár rájuk. Minden lesz, amire csak egy ember vágyakozhat: romantika, virágok, örömkönnyek. És házasság – rendkívüli esemény, amely felejthetetlen élményt nyújt és amire örök életünkben jó szívvel emlékezünk. 

A szerelmi horoszkóp szerint ez a tavasz tele lesz csodálatos meglepetésekkel, változásokkal. A személyes kapcsolatok változásai mindenkit érintenek majd. De 3 csillagjegyet különösen, nézzük mit is mondanak az asztrológusok egész pontosan.

Skorpió

A magányos időszakodnak vége, megtörnek az érzelmeid, kinyílsz és megnyugodsz, mindezt egyszerre. Rengeteg emberrel hozott össze mostanában a Sors, de te nem találtad a helyedet és a véletlennek köszönheted életed szerelmét. Régóta ismered már, de most valami megváltozott kettőtök között. Ő a te másik feled, aki megért téged, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.  Bízz a megérzéseidben, hallgass a szívedre és ne félj. Ő a te embered. Igazi bensőséges kapcsolatotok lesz, olyan, amilyenről nem is gondoltad, hogy létezik. Úgy érzed végre megérkeztél és jól érzed magad ebben a kapcsolatban. Biztos alapokon nyugvó, őszinte, tiszta, rendkívül mély érzelmekkel teli, hosszútávú kapcsolat lesz ez. Végre boldog leszel.

Nyilas

Nagyon nehezen adod fel a szabadságodat, a függetlenségedet. Vonakodsz attól, hogy leragadj egy ember mellett. Eddig  féltél a megállapodástól. Több csalódás is ért a múltban, nehezen bízol meg másokban, de most úgy érzed végre megtaláltad azt az embert, aki nem él vissza sem a bizalmaddal, sem a szereteteddel. Egy nagy próbatétel is vár rátok, amikor is kiderül a hűség jelen van-e köztetek. Ne félj, most nem fogsz csalódni. A csillagok egy igen szórakoztató, vidám esküvőt jósolnak, ami tökéletesen illik hozzátok és amire nem csak ti, hanem a család és a barátok is sokáig fognak emlékezni.

Bak

Gyengédség, törődés vár rád. Nincs több magányosan eltöltött nap. Olyan társra vágytál, aki igazi partner számodra, aki ott áll melletted jóban és rosszban is. Aki nem dob el, ha gond adódik, aki teljes mellszélességgel támogat is kiáll érted, melletted.

Így lesz barátból társ, mert a csillagok azt jósolják neked, hogy egy régóta ismert személy másféle érzelmeket gyújt a szívedben és a baráti kapcsolat átalakul mély szerelemmé. Nyárra forr ki ez a dolog és akkor egy igen fontos kérdést fog neked feltenni. Ez az egy esélyed lesz, élj vele, ő a nagy Ő!

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük