Melyik kulcs a tied? A lelkedet nyitja ki és elárulja milyen vagy

Melyik kulcs a tied? A lelkedet nyitja ki és elárulja milyen vagy

Melyik kulcs a tied? A lelkedet nyitja ki és elárulja milyen vagy.

Kulcs a lelkedhez – Fedezz fel ismeretlen dolgokat magadról. Különleges teszt.

Noha ez a teszt nem tudományos alapokon nyugszik, meg fogsz döbbenni mennyire pontos. Hogyan működik?

Az álmainkból kapott üzenetek és az őseinktől örökölt ősszimbólumok vagy archetípusok arról tájékoztatnak, hogy mi az, ami mindannyiunk számára egyedi, hiteles és szent. Amikor meghallgatjuk ezeket az üzeneteket, lelkünk fejlődésének útját követjük.

Ezek a szimbólumok és archetípusok lényeges elemei a kollektív tudattalannak. Ezen a szinten szükségtelenek a szavak a kommunikációhoz vagy az üzenet közvetítéséhez. A szimbólum vagy kép a teljes gondolatot, fogalmat  közvetíti anélkül, hogy szavakat használnánk annak leírására; innen a közmondás: „egy kép felér ezer szóval”.

Válassz egyet a képen látható 6 különböző kulcs közül, és megtudhatod mit árul el tudatalattid a  személyiségedről.

Melyik kulcs a tied? A lelkedet nyitja ki és elárulja milyen vagy

1.

A legegyszerűbbnek tűnő és legáltalánosabb kulcsot választottad, amely mentes minden  díszítéstől. Ám egyszerű megjelenése ellenére rendkívül funkcionális és nagyon hatékonyan nyitja ki az ajtókat. A választásod sokat elárul arról, hogy ki vagy. Racionális, logikusan gondolkodó, rendkívül analitikus, határozott és erős gondolkodású, gyakorlatias ember vagy. Az életben inkább a hasznos dolgokat keresed, nem pedig, ami divatos. A személyiségednek azonban van egy sebezhető és törékeny oldala, amely időről időre megmutatja magát.

2.

Olyan kulcsot választottál, amely rendkívül megbízható, és képes kinyitni egy varázsvár minden ajtaját. Ennek a kulcsnak a kiválasztása azt jelenti, hogy erős és karizmatikus egyéniség vagy, innovatív és tele  kreatív energiával. Őszintén elmondod a véleményedet. Általában azt kapod, amit szeretnél. Nem vagy hajlandó az ígéretek csapdájában vergődni, és a szabadságot mindennél jobban értékeled. Szabad szellemű vagy, a legnagyobb erősséged a függetlenség.

3.

Nem mindennapi kulcsot választottál ki, amelynek ritka szerkezete van. Ez arra utal, hogy erős önbizalommal rendelkező személy vagy. Különben miért éreznéd, hogy vonz egy ilyen furcsa kinézetű kulcs? A kulcs bordázata trükkös, ami bizonytalanná teszi, hogy ki tudja-e nyitni valamelyik zárat. Határozott ember vagy, és mindig érdekes ötletekkel állsz elő. Egyedi vagy, és kitűnsz a tömegből. Merész vagy, és soha nem félsz hangot adni a véleményednek. Mindig készen állsz az új kihívásokra, és  gondolkodás nélkül fogadod el azokat. Te irányítod az életed, és mindig készen állsz egy új kalandra.

4.

Olyan kulcsot választottál, amely úgy néz ki, mint egy négylevelű lóhere.  Választásodból kiderül, hogy kellemes, pozitív gondolkodású és könnyed ember vagy. Mindig a dolgok jó oldalát nézed, és „a pohár mindig félig tele” hozzáállással szemléled a világot. Az  emberek azonban olykor megpróbálják letörni az  optimizmusodat. Óvatosnak kell lenned a könnyed hozzáállásoddal, mert néha impulzívvá és kissé bizonytalanná tesz, ami bajba is keverhet anélkül, hogy észrevennéd.

5.

A kiválasztott kulcs tele van bonyolult díszítésekkel, amelyek nagyon hasonlítanak a tündérmesékben és fantáziavilágokban láthatóakhoz. Ez azt mutatja, hogy kreatív vagy, és élénk a képzelőerőd. Egy álmodozó vagy, aki  eredeti és egyedi személyiség. Ennek az a negatív oldala, hogy magadra veszel dolgokat, és időnként nem fogadják jól az egyediségedet, ami miatt kirekesztettnek és félreértettnek érzed magad.

6.

Egy igazi klasszikus kulcsot választottál. Ez azt mutatja, hogy racionális ember vagy, mivel a kulcs különféle típusú ajtókat nyithat. Ebből arra lehet következtetni, hogy józan ítélőképességgel és jó érzékkel rendelkezel. Elképesztő a koncentrációs készséged,! Ugyanakkor nagyon nehezen mozdulsz kii a komfortzónádból. Inkább a hagyományos utat választod. Rendkívül hűséges ember vagy, és ugyanilyen szintű hűséget vársz el a körülötted lévő emberektől.

Kovács Alexa

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

Forrás: themindsjournal

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük