Milyen a pénztárcád színe? Nem is gondolnád mit árul el rólad

Milyen a pénztárcád színe? Nem is gondolnád mit árul el rólad

Milyen a pénztárcád színe? Nem is gondolnád mit árul el rólad. Nagyon izgalmas teszt következik, melynek középpontjában a pénz áll.

Milyen a pénztárcád színe? Nem is gondolnád mit árul el rólad

Tudtad, hogy a pénztárcád színétől is függ, mennyi pénzed van/lesz?

Mit árul el rólad a pénztárcád színe?

Ahogy az öltözékünk, a ruháink és a rajtunk viselt színek is árulkodnak rólunk, a személyiségünkről,hangulatunkról, úgy  a pénztárcánk színe is sok mindenről ad információt. Tükrözi a pénzzel, gazdagsággal kapcsolatos gondolatainkat, érzéseinket, azt, hogy milyen vagy.

Neked milyen színű a pénztárcád?

Nézd meg ezeket a pénztárca színeket, és a hozzá tartozó leírásokat, majd nézd meg a sajátodat is.

Mit mond, mit üzen a pénztárcád színe?

1. Ha piros a pénztárcád

A vörös a Feng Shui legkedveltebb és legszerencsésebb színe. Ez a tüzet jelképezi. Élénk pénzmozgásokat jelez és erőt.

2. Fekete és kék

A fekete és kék szín a vagyont jelzi. Különösen a fekete szín vonzza a pénzt a tárcába. Csupa pozitív érzést kelt és szinte vonzza a jólétet.

3. Zöld

A növekedést és a pozitív erőt sugározza. A zöld vonzza a gazdagságot. Ha zöldet használsz, bőséges lehetőségeket kapsz. Ez a szín nagy szerencsét hoz annak, akié a pénztárca, jó üzleti lehetőségeket, kreativitást, jó ötleteket is bevonz.

4. Sárga, barna és bézs

Ezek a színek biztosítják a vagyon stabilitását és segítenek abban, hogy a pénzt jól be tudd osztani és sikerüljön félre is tenni. Az ilyen szín védi a pénzt. Ha úgy érzed túl sokat költesz, akkor egy barna színű pénztárca lenne a legjobb megoldás a számodra.

5. Fehér, szürke, ezüst vagy arany

Ezek fémelem színek. Ezek a színek megtartják a gazdagságot, stabilitást és állandóságot hozhatnak anyagi téren. Az arany mindig a luxushoz kapcsolódik. Az arany pénztárcák fényűző életet adhatnak.

kép: stockép

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük