Melyik macska a kedvenced? Tűpontos képet ad a személyiségedről

Melyik macska a kedvenced? Tűpontos képet ad az igazi énedről

Melyik macska a kedvenced? Tűpontos teszt az életedről. Mindegyik cica mással van elfoglalva, mást csinál éppen. Mindegyik egy külön személyiség, ez első ránézésre is látszik. Nézd meg alaposabban, hogy ez az érdekes teszt a lehető legpontosabb képet adhassa az életedről, rólad, a lelkedről, a személyiségedről. Így lesz tűpontos az elemzés az életedről, arról, ahol éppen tartasz. Legyen szó jóról, vagy rosszról, ebből a személyiségtesztből minden kiderül, méghozzá azonnal és egyetlen kérdésből.

Melyik a legszimpatikusabb, melyik a kedvenced? Nézd meg alaposan mindegyiket és csak utána válassz!

Melyik macska a kedvenced? Tűpontos képet ad a személyiségedről

Az első macska a kedvenc?

Ha az első a legszimpatikusabb, akkor ez azt jelenti, hogy óriási terveid, céljaid vannak, nagy, fontos dolgokat szeretnél elérni és ezért képes vagy tenni akkor is, ha tudod, az út hosszú lesz, göröngyös és igen nehéz. Kitartó vagy, nem fogod feladni és el fogod érni az álmaidat.

A második?

Megtorpantál a jelenben, nem tudod mit akarsz és nem tudod azt sem eldönteni merre, hogyan tovább. Sokat gondolkodsz vajon, hogyan is jutottál idáig, mik az okok és mik a következményei a bizonytalanságodnak. Keresed azt, hogy min kell változtatnod, hogy a régi hitet, önbizalmad visszanyerhesd. tudod, hogy változtatni kell, új irányt kell keresned, de nem tudod érdemes-e elindulnod és ha igen, merre. Bizonytalan vagy jelenleg, méghozzá nagyon. De ne félj, okos vagy, erős, meg fog oldódni ez a pillanatnyi helyzet.

3?

Boldog, vidám, csupa szív és mosoly emberke vagy, aki örül mindennek és mindig, mindenben a szépet látja. Ez adja a Te erődet, energiáidat. a legnehezebb pillanatokban is keresed a szépet, a jót. Mindennek a pozitív oldalát nézed és igyekszel hinni, bízni, remélni. Ez teszi széppé az életedet és a borúban, mindig meglátod a napfényt is.

A 4. a legszimpatikusabb?

Mások mögé bújsz el és mindig másokon segítesz. Rengetegen keresnek meg a problémáikkal, bajaikkal és te igyekszel mindig segítő kezet nyújtani. Ez ad neked erőt. Illetve lehetőséget arra, hogy a saját életeddel, a gondokkal ne kelljen foglalkoznod. Ehhez nincs energiád, fájdalmat, szomorúságot okozna és inkább hárítasz, mások mögé bújsz. Azt hiszed, ha mások életét segítesz megoldani, a sajátoddal nem kell foglalkoznod és akkor a saját problémáid nem is léteznek. De ez nincs így és erre hamarosan rá fogsz jönni. A saját életedre nincs is időd és be kell látnod., ez így nem mehet tovább. szedd rendbe az életed apró darabjaira hullt szilánkjait, mert csak akkor lehetsz nyugodt, békés, boldog.

Az ötödik?

Támaszra van szükséged ahhoz, hogy előrébb juthass, ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Legalábbis ezt hiszed, mert az önbizalmad a nullával egyenlő. Azt hiszed magadról, egyedól semmit sem érsz és egyedül semmi sem megy. Az a cél előtt mindig megtorpansz. Nem hiszel magadban semennyire, semmire nem tartod magadat és szükséged van egy erős kézre, aki előrébb tol, aki megadja neked azt a lelkierőt, ami ahhoz kell, hogy ne állj meg végleg, hanem igen, menj előre tovább. Egy olyanra, aki támogat, aki felemel, aki melletted van. De szükséged lenne valójában önmagadra inkább. Arra, hogy megismerd az értékeidet, erősségeidet és elhidd magadról, hogy igazán fantasztikus ember vagy, tele szép értékekkel. Higgy magadban, egyedül is képes vagy bármire és csodálatos lelked van.

A hatodik?

Nagyon magányos vagy és eddig azt hitted, ha egyedül vagy, akkor az is jó. Eddig ebbe kapaszkodtál, hogy egyedül is remek az életedet, megoldasz mindent és a fájdalmak, csalódások elkerülése végett kivontad magadat az igazi életből és elszigetelt életet éltél. De rá kell jönnöd arra, hogy nem jó ez így. Bontsd le a falat, amit magad köré építettél, nyisd meg a lelkedet, engedj be jó embereket az életedbe. Ha megtanulsz nyitni, hinni és újra bízni egy sokkal izgalmasabb, kerekebb, igazibb élet vár rád, csupa érdekességekkel, érzelmekkel.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük