Soha nem látott káosz vár erre a 3 csillagjegyre

Soha nem látott káosz vár erre a 3 csillagjegyre

Soha nem látott káosz vár erre a 3 csillagjegyre. Ők nagyon vigyázzanak, mert a most következő időszakban az élet nehéz akadályokat gördít eléjük. Csak rajtuk áll hogyan tovább.

Soha nem látott káosz vár erre a 3 csillagjegyre

Vízöntő

Frusztráció, könnyek, erős érzelmek, hevesség, feszültség vár rád. Meg kell találnod az egyensúlyt a jelenlegi lehetőségeid és az álmaid megvalósításának szükségessége között. El kell fogadnod, ha valami nem úgy sikerül, ahogy tervezted. Azt is meg kell értened, hogy lehet több idő és több nehézség az, mire eljutsz a céljaidig.

Magad mögött hagyod a múltat, azt, ami eddig nyomasztott, de abban a fázisban leszel, amikor hevesen reagálsz mindenre, ami veled történik. Elképesztően ideges vagy és türelmetlen. Mindent azonnal akarsz majd, de idővel rájössz, hogyha lenyugszol, akkor leszel a legerősebb és csak akkor tudsz lassan, de biztosan az álmaid felé haladni.

Bika

A párkapcsolatban nagy változás áll majd be. Úgy dönthetsz, hogy véget vetsz kapcsolatodnak egy olyan személlyel, aki visszatart, visszahúz az életben. Valaminek érzelmileg meg kell változnia, mert nem vagy boldog. Szabadulnál, menekülnél, mennél. Rájössz arra, mi a baj. Tudod, hogy olyan emberre van szükséged, aki felemel és nem visszahúz.

Így nem tudsz fejlődni sem emberileg, sem lelkileg, ha a párod egy energiavámpír és nem örül annak, ha sikereid vannak. Tudod magadról, hogy erős vagy, de eddig féltél lépni. De most a nagy káosz a lelkedben végre eloszlik és eldöntötted, ha nem lesz változás, akkor bizony lezárod életednek ezt a fejezetét. Mert csak akkor lehetsz boldog. Vagy megbeszélitek ezt és a megoldáson dolgoztok a szerelem és a közös jövő érdekében, vagy külön utakon folytatjátok tovább. Ez az időszak mindent eldönt majd, mély, nehéz folyamat lesz, de a végén minden letisztul.

Skorpió

Nem is hinnéd, de ez egy fordulópont a karrieredben. A meghozott döntéseid sorsdöntőek lesznek a munkahelyi terveid, céljaid szempontjából. Óvakodj a vitáktól és az elhamarkodott lépésektől, mert nagy valószínűséggel tévedsz, nincs igazad, bárhogy is hiszen ebben. Ráadásul a vita hevében olyanokat vághatsz a másik fejéhez, amelyeknek nagyon súlyos a jelentése és a következménye is. Gondolkodnod kellene, mielőtt beszélsz, de erre ebben az időszakban képtelen vagy.

Meg kell oldanod egy súlyos családi problémát, ami jelenthet vagy vitát a családtagokkal, de problémát a lakással is.  Költözésen gondolkodsz, úgy érzed gyökeres változásra van szükséged. De ez újabb gondokat hozhat magával. Idővel tisztulni kezdenek a dolgok és a káoszt átveszi a harmónia, de addig készülj, mert igencsak rögös lesz az út.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük