Te hogy oldod meg a problémákat? Ez a teszt elárul mindent erről.

Te hogy oldod meg a problémákat? Ez az igazság rólad

Te hogy oldod meg a problémákat? Ez a teszt elárul mindent erről. Elmenekülsz? Esetleg szembeszállsz? Nézd meg az igazságot!

Te hogy oldod meg a problémákat? Ez a teszt  elárul mindent erről.

Te hogy oldod meg a problémákat? Ez a teszt elárul mindent erről. Nézz rá erre a képre, majd amit legelőször meglátsz, az adja meg a kérdésre a választ.

Ez a válasz pedig nagyon fontos lehet, hiszen megmutatja milyen vagy és azt is, hogy a problémamegoldó képességed előrébb visz-e téged, vagy inkább meggátol.

Nő – Ha ezt láttad meg először, akkor így oldod meg a problémákat:

Sokáig nem is veszel tudomást a gondokról, úgy gondolod, ha nem törődsz vele, akkor nem is létezik. Egy idő után pedig belátod, hogy de, bizony van gond. De ekkor sem teszel semmit. A homokba dugod a fejedet, és várod, hogy minden magától megoldódik majd. Nem érzed magadat erősnek, ha gondok lépnek fel az életedben, sőt még csalódsz is magadban, hogy ez történt. A problémákat pedig egyáltalán nem tudod és nem is akarod kezelni. ugyanis félsz a kudarctól. Ez azonban sokáig nem lesz jó így. Egy kis gondból, egy idő után nagy lesz és óriási káosz is kialakulhat, ha nem foglalkozol vele. Állj a sarkadra, vegyél bátorságot és higgy magadban, hogy igenis meg tudod oldani. Szánj rá energiát, időt és menni fog. Hidd el.

Eső

A problémákat soha nem érzed magadénak. Bebeszéled magadnak, hogy te nem is tehetsz róla, hogy neked semmi közöd hozzá, így a megoldás sem rád hárul. Hajlamos vagy a felelősséget másokra hárítani. De előbb-utóbb vállalnod kell a tetteid következményeit. Nincs tökéletes ember, hidd el. Mindenki életében vannak gondok. Ezek megoldása pedig előrébb vihet, ráadásul jó érzésed lesz a végén, hogy igen, ezt is megoldottad.

Esernyő

Nem kerülöd el a problémákat, hanem azonnal megoldod azokat. Nem menekülsz el előle, nem hárítod át másra, hanem szembeszállsz. Gondolkodsz, tervet készítesz a megoldásra és alaposan, megfontoltan állsz neki. Ez lehet, hogy elsőre a legnehezebb útnak tűnik, de a cél lebeg a szemed előtt. Erős, okos, határozott ember vagy, aki soha nem ad fel semmit.

Miklós Edit

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük