Te hogy hordod a táskádat? Ez megmutatja milyen is vagy valójában.

Te hogy hordod a táskádat? Ez megmutatja milyen is vagy valójában

Te hogy hordod a táskádat? Ez megmutatja milyen is vagy valójában.
Ahogyan hordod a táskádat és ahogyan mozogsz vele, sokat elárul nemcsak a személyiségedről, hanem a hangulatodról, ízlésedről és az életszemléletedről is.

Lássuk milyen személyiség vagy!

Te hogy hordod a táskádat? Ez megmutatja milyen is vagy valójában.

Ha a hátad mögött hordod a táskád

Akkor kalandvágyó és független vagy. Készen állsz arra, hogy bármikor utazz, és minden helyzetre fel vagy készülve. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad. Számodra a kényelmen, a stíluson és nem a rendetlenségen van a hangsúly. Az emberek csodálnak téged, mert önálló és megbízható vagy.

Ha kézben viszed a táskádat

Ez annak a jele, hogy szeretnél mindent kézben tartani. Fontos, hogy a szakmai életed rendben legyen. Mindig szeretsz értesülni mindenről. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor kíméletlenül őszinte vagy. Ugyanakkor megbízható ember is vagy, ezért sokan fordulnak hozzád segítségért. Az emberek azért vonzódnak hozzád, mert modern, magabiztos, független, céltudatos, produktív vagy, és erős az énképed.

Ha a válladon viszed a táskád

Akkor jó emberismerő vagy. A funkcionalitást részesíted előnyben a külsővel szemben. Magabiztos vagy, ugyanakkor nagyon tapintatosan viselkedsz másokkal.

Ha a táskádat a válladon hordod úgy, hogy a táska elöl van

Akkor tudod, hogy ez a legjobb módja annak, hogy megőrizd értékes tárgyaid biztonságát, ugyanakkor élvezd a mozgás szabadságát. Ez a legegyszerűbb és legbiztonságosabb táskahordási stílus azoknak felel meg, akik sokat utaznak. Ez is jelzi a független személyisédet. Azonban ha keresztben, hátul hordod a táskád az hűvös, nyugodt és összeszedett személyiséget tükröz.

Azok az emberek, akik hason hordják a táskát

Sokszor a többég előtt járnak, és különcségeik miatt gyakran túl messzire mennek, átlépik a határt. Gyors észjárásúak és élénk a fantáziájuk, ami nagyon érdekes emberré teszi őket. Ha azonban a táskát túl erősen markolja valaki vagy a testéhez nyomja, az idegességet vagy bizonytalanságot jelez.

Kovács Alexa

Facebook oldal: FreeMix>>>

forrás: themindsjournal

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük