A legnagyobb álmodat mutatja meg ez a kép - Amit látsz, mindent elárul

A legnagyobb álmodat mutatja meg ez a kép – Lélek-teszt

A legnagyobb álmodat mutatja meg ez a kép – Amit látsz, mindent elárul. Ez a csodálatos lélek-teszt olyan oldaladat mutatja meg, amivel talán nem is igazán vagy tisztában. Pedig az is te vagy, az is hozzád tartozik.

Nézz rá erre a képre és amit először meglátsz rajta, az lesz a fontos ebben a tesztben. Virág vagy füst rajzolódik ki a szemedben a kék színből? Ez mutatja meg a legnagyobb álmodat, azt, ami a lelkedben lakozik.

A legnagyobb álmodat mutatja meg ez a kép - Amit látsz, mindent elárul

Füst – Az álmodat mutatja meg. Íme:

Magabiztos ember vagy, erős személyiség. Határozott, konkrét véleményed van mindenről. Bárkit el tudsz varázsolni a határozott fellépéseddel, könnyen tudod irányítani az embereket. Mindig eléred, amit akarsz, ha kell, másokon átgázolva, mert a saját cél vezérel. soha többet nem akarsz semmit nulláról kezdeni, ezért vagy ilyen, amilyen. Már nem lenne erőd több csalódáshoz, újrakezdéshez.

A szíved körül burok van, félsz a csalódástól és emiatt mutatod magad ilyen keménynek, erősnek, legyőzhetetlennek. Inkább a felületes kapcsolatok jellemeznek, mert nem akarod, nem mered odaadni a szívedet senkinek. De nagyon szeretnéd, ha valaki őszintén, igazán szeretne téged. Azt, aki és ami vagy. Aki elfogadna ilyennek. Aki melletted állna és nem mögötted és nem előtted. Aki a támaszod és akinek te is az vagy. Akivel kézenfogva járjátok be az élet ösvényeit. Együtt.

Virág

Szereted a kalandokat, az új élményeket, a változatosságot. Nem szereted a lustálkodást, a cél nélküli életet, a semmiről szóló napokat. kell, ami kitölti az óráidat, ami leköt, ami energiát ad, ami elgondolkodtat, ami cselekvésre késztet. Az aktív pihenés híve vagy. Szeretsz sportolni, kirándulni, utazni. Sok barátod, ismerősöd van, akikkel aktívan tartod is a kapcsolatot. Csak olyan munkát vagy hajlandó elvállalni, amit szeretsz is.  ami unalmas, azt nem bírod elviselni, sem a munkában, sem a magánéletben.

Vágysz az elismerésre, sokat teszel is ezért. Mindig figyeled, mit gondolnak rólad mások, szeretsz az emberek kedvében járni. Azt szeretnéd, ha mindenki szeretne téged. Ha sohasem bántanának, sohasem gúnyolnának. Ha nem lennének ellenségeid, sem irigyeid. Egy jobb, szebb, őszintébb, igazibb világról álmodsz.

kép: pixabay

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük