Ilyen a tökéletes molett ruha - Praktikus tippek a kiválasztásához

Ilyen a tökéletes molett ruha – Praktikus tippek a kiválasztásához

A divat tág fogalom és mindenki alakíthatja a saját kedvére, ízlésére. Itt nem csak szabályokról van szó, a divattal saját magadat tudod kifejezni. A személyiségedet, ízlésedet, belső tulajdonságaidat, lelkiállapotodat… Ha nagyobb méretű ruhát választasz magadnak, akkor érdemes néhány dologra figyelned, hogy ne csupán divatos legyél, hanem jól is érezd magad a szettedben. Az első és legfontosabb dolog, hogy elhidd, molett nőként is lehetsz magabiztos, csinos.

Ilyen a tökéletes molett ruha - Praktikus tippek a kiválasztásához

Ha elfogadod, szereted magad olyannak, amilyen vagy, akkor is ha akad rajtad némi plusz kiló, akkor biztosan a ruhádban is jól fogod magad érezni. Tudod majd büszkén viselni. Mert igen, legyél büszke magadra. Így vagy tökéletes és hidd el, a molett ruha is lehet divatos, csinos, nőies és kényelmes.

Amikor molett ruhát választasz, fontos tudni azt, hogy milyen célra kell. Dolgozni, randira, sétára, moziba, megbeszélésre…?

A saját ízlésed legyen mindig a döntő. Illetve a méret is fontos, hogy ne legyen se túl szűk, se túl bő. Fontos, hogy tisztában legyél a pontos méreteiddel és ennek megfelelően válaszd ki a ruhádat. Ne korlátozza a mozgásodat azáltal, hogy túl szűk. Nagyon kellemetlen érzés tud ez lenni. Ahogy az is, ha lóg rajtad, ha túl bő.

Teljesen egyéni, hogy milyen stílusú ruhát választasz, de a kényelem mindig elsődleges szempont legyen.

Jó ha előre gondolkodsz és olyan darabokat választasz, amelyek jól variálhatóak egymással, így a szettjeid mindig csodásak, változatosak és izgalmasak lesznek.

Ha stílusváltásban gondolkozol, vágj bele, de inkább fokozatosan vidd véghez és ne félj kísérletezni egészen addig, amíg végül sikerül megtalálnod az új, saját ízlésedet.

Ilyen a tökéletes molett ruha - Praktikus tippek a kiválasztásához

A molett ruhát szeresd viselni, ezért az anyaga is nagyon fontos.

Olyat válassz, amitől nem viszketsz, amibe nem izzadsz bele. Rengeteg lélegző anyag létezik már, ez nagyon megkönnyíti a melegebb napokon is az öltözködést, a ruha, a szett viselését.

Érdemes olyan ruhát keresni, amit karcsúsító megoldásokkal dobtak fel. Ez igazán különlegessé teszi az összhatást, mert még szebb sziluettet kölcsönöz.

Azokon a részeken, amelyet hangsúlyozni szeretnél, ott legyen feltűnő szín vagy minta. Ez kiemeli az előnyösebb, hangsúlyozni kívánt részeket az alakodon.

Amit takarni szeretnél inkább, ott egy bővebb megoldás segíthet, esetleg fodrok, vagy bővülő szabásvonal.

Ha büszke vagy a karcsú derekadra, akkor válassz mindenképpen övet, mert remekül kiemeli a nőies vonalakat.

A kiegészítők is sokat segíthetnek, mert a fókuszt oda, rá helyezik.

Nem kell mindig sötét ruhába elbújnod. Igaz a mondás, hogy a fekete karcsúsít, de bátran viselhetsz vidámabb színeket is, vagy akár egy fehér szettet. Hidd, el, a lényeg az, hogy szeresd viselni és igen, jól áll rajtad.

Ilyen a tökéletes molett ruha - Praktikus tippek a kiválasztásához

Légy önmagad, legyél bátor és nem utolsósorban hidd el, a molett nő is lehet gyönyörű.

Facebook oldal: FreeMix>>>

képek: stock képek

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük