A július hihetetlen dolgokat tartogat számodra - Komoly fordulat jön

A július hihetetlen dolgokat tartogat számodra – Komoly fordulat jön

A július hihetetlen dolgokat tartogat számodra – Komoly fordulat jön. Ha szeretnéd megtudni mit is hoz számodra ez a hónap, akkor válassz ki egy kártyát a négy közül. Azt, amelyik a legjobban tetszik. Érdekes, őszinte, találó teszt következik.

A július hihetetlen dolgokat tartogat számodra - Komoly fordulat jön

1-es kártya szerint a július ezt hozza el számodra:

Erős, lobbanékony, kíméletlenül őszinte ember vagy. Olyan személy, aki egészen apró dolgoktól is képes felrobbanni. Millió százalékon égsz egész nap. Mindig kimondod, amit épp gondolsz, akkor is, ha tudod, hogy ezzel megbántod a másik embert.

Ezt általában később mindig megbánod. Nincs elég türelmed ahhoz, hogy az adott helyzetet akkor és ott elemezni tudd, ezért néha meggondolatlan döntéseket hozol.

Legyél egy kicsit visszafogottabb július hónapban is, gondolkodj, mielőtt cselekszel. Néha a szívedet is használd, ne csak az agyadat. 

2.

Mindig vitában állsz a társadalommal és önmagaddal is. Egy igazi lázadó él benned, aki soha nem enged pihenni, mindig valamilyen új kihívást keres.  Nem tűröd a hazugságot, a kétszínűséget, az igazságtalanságot.

Mindig készen állsz a harcra, az igazságod megvédésére. Minden eszközt bevetsz, ha valakit meg kell védened. Egy igazi harcos vagy, aki semmitől sem fél. 

Képes vagy érzelmileg befolyásolni az embereket és arra tereled őket, amerre te szeretnéd. Bár elképesztően kemény embernek tűnsz, mélyen belül gyengéd érzelmeid is vannak, de ezeket jól elrejted, nem mutatod ki, mert soha többet nem akarsz sebezhető lenni emiatt.

Van valaki, aki azonban ismeri ezt az énedet és úgy szereti, ahogy senki más. Nyisd ki a szívedet neki júliusban!

3.

Abszolút pozitív hozzáállással éled az életed minden pillanatát. Ez segít át a gondokon, a nehézségeken. Mindenben igyekszel valami szépet látni és örömöt lelni még a legnehezebb pillanatokban is.

Hiszel a mosoly erejében és abban, hogy nem minden egyszerűen csak fekete vagy fehér.

Ha gond adódik, nem futamodsz meg, hanem keresed a megoldást. Törekszel a boldogságra,  a harmóniára.

Azt vallod, hogy az életet élvezni kell, hisz csak egy van belőle. Emiatt pedig minden pillanatot teljes szívből élsz meg. Ha pedig valami megtör téged, nem maradsz úgy, mindig megrázod magad és felállsz. Így lesz ez júliusban is.

4.

Valami mindig visszatart téged. Félsz, olykor elveszted az optimizmusodat és képes vagy igen borúsan látni az életet. Pedig az erő, az energia ott van benned és okos is vagy, tele ötlettel. De nem hiszel magadban eléggé és kicsi az önbizalmad. Tanuld meg szeretni és elfogadni magadat olyannak, amilyen.

Vannak értékeid és rengeteg lehetőség lakozik benned. Legyél bátor, lépj előre, indulj, valósítsd meg az álmaidat, hiszen képes vagy rá.

Nem szabad mindig megtorpanni az első gondnál, gondolkodj, változtass és lépj tovább. Ha ezt választottad, akkor bizony júliusban ilyen jellegű változásra van szükséged lelkileg. 

Miklós Edit

Facebook oldalunk: FreeMix  >>>

kép: adme

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük