Ha ebben a hónapban születtél, az egész életed a sikerről fog szólni

Ha ebben a hónapban születtél, az egész életed a sikerről fog szólni

Ha ebben a hónapban születtél, az egész életed a sikerről fog szólni.

Ha ebben a hónapban születtél, az egész életed a sikerről fog szólni

Szakemberek szerint a születési hónap rengeteg dolgot tud előre jelezni. Meghatározhatja azt, hogy milyen fő jellemvonásokkal rendelkezel és ezáltal mi várhat rád az életben.

A szeptember és vele együtt a 9-es szám erőt, sikert, szerencsét, fejlődést hordoz magában.

Az, aki szeptemberben született érett személyiség, tele tervekkel, célokkal.

A lelke, személyisége érettebb a korosztályánál, hajtja előre őket az, hogy jobb eredményeket érjenek el mind a munkában, mind a tanulásban. Fontos számukra az eredmény és ez a plusz energia viszi őket előre a siker felé.

Remekül tudnak koncentrálni azok, akik szeptemberben születtek.

A figyelmük erős, tartós, szinte soha nem esnek szét, nem kalandozik el a figyelmük, remekül tudják kontrollálni magukat.

Adódnak bőven az ő életükben is nehéz helyzetek, de ezekkel meg tudnak birkózni. Elemzik az adott szituációt, kidolgozzák a tervet a megoldásra és addig nem állnak le, míg meg nem oldják.

Egész életükre jellemző ez a fegyelem, figyelem, kitartás. Nem csupán gyermekkorban, de felnőttként is ilyenek. Jól tanulnak, jó munkahelyre kerülnek, közelebbi és távolabbi céljaik is vannak.

Természetesen az, hogy melyik hónapban született valaki és az, hogy az asztrológia mit mond erről, csak egy darabka, egy apró részlet a nagy egészben.

Sokat számít az, hogy valaki hogyan nő fel, milyen körülmények között és az is, hogy milyen nevelést kapott.

A szeptemberben születetteknek óriási előnyük van, mert a Sors fantasztikus tulajdonságokkal ruházta fel őket és nagyobb eséllyel lesznek sikeresek, mint mások. Ez a rejtett előny pedig végig kíséri az életüket.

Tudományos kutatások is megerősítik, hogy a szeptemberben született emberek jobban teljesítenek az iskolákban és többen kerülnek be közülük rangosabb egyetemre is például.

Természetesen nem csupán rájuk vár siker. A te életedet te irányítod. Ha te is kitartó, erős, fegyelmezett vagy, akkor rád is óriási sikerek és boldogság várhat. Akkor is, ha nem szeptemberben születtél.

De ha az év kilencedik hónapjában jöttél világra egy rejtett előny segítheti végig az életedet.

Legyél büszke magadra, küzdj mindig az álmaidért. Tündökölj az iskolában, a munkahelyeden, az életedben.

Ha szeptemberről beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül az asztrológiát.

Tehát ha szeptemberben születtél, akkor örülhetsz, legalábbis asztrológiai szempontból. De ne feledd el azt, hogy a siker, a boldogság összetett fogalom és különböző tényezők bonyolult keveréke, a genetikától a nevelésig. A születésed hónapja tehát csak egy darabja a nagy kirakósnak, bár valljuk be nagyon érdekes és izgalmas!

Gondoltad volna, hogy egyetlen szám, a születésed hónapja ekkora hatással, befolyással lehet a jövődre?

Kép: Stock kép

Facebook oldal: ITT>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük