Melyik nyaraló a kedvenced? Elárulja milyen ember vagy valójában

Melyik nyaraló a kedvenced? Elárulja milyen ember vagy valójában

Melyik nyaraló a kedvenced? Igaz, tűpontos lélek-teszt, ami csak és kizárólag a valóságról szó. Arról, hogy milyen ember vagy valójában. Milyen az igazi éned, az igazi személyiséged. Ez a teszt a szívedbe, lelkedbe lát és olyan fontos titkokat árul el rólad, amit nem is hinnél, vagy, amit csak kevesen tudnak rólad.

Egyetlen dolgod van csak! A képen látható 4 különböző stílusú nyaraló közül válaszd ki a kedvencedet. A választásra legyen idő, gondolkodj, mérlegelj és ami a legfontosabb: hallgass a szívedre. Amelyikhez a legszívesebben mennél nyaralni, azt válaszd.

Melyik nyaraló a kedvenced? Elárulja milyen ember vagy valójában

Az első nyaraló a kedvenced?

Ha ez a nyaraló tetszik a legjobban, akkor ezt lehet megtudni az igazi énedről.

Tiszta, szép, igaz érzelmekkel teli a lelked. Az emberi gonoszság, aljasság nagyon el tud téged keseríteni, nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. A szíved, a segítőkészséged, de a naivitásod is óriási. Sokszor sok emberen segítettél már, de volt, amikor teljesen visszaéltek a bizalmaddal. Ez hatalmas csalódás volt számodra. Nagyon bánt ilyenkor, hogy nem ébredtél fel hamarabb, nem vetted észre azt, ami nyilvánvaló. Mert az utolsó utáni pillanatig hiszel a jóban.

Végül rájössz arra, ha hazudnak, ártanak neked és utána soha nem adsz második esélyt. Ezt komoly leckének fogod fel és igenis tanulsz belőle. Aki egyszer ártott neked és becsapott, az újra meg fogja tenni, ezt vallod és eszerint élsz. Romantikus lélek vagy, aki nagyon szeretne szeretni, és szeretné ha őszintén viszont szeretnék. De nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad és aki őszinte, igaz, kitartó társad lehet egész életedben.

A második jelentése

Szereted az egyszerű, ugyanakkor szép dolgokat. Az életedben szabályok, feladatok, napirend mentél haladsz. Szerinted ez a siker egyik titka, a rendszeresség.

Magabiztos vagy és rendkívül nyugodt. Támaszt jelentesz másoknak. Az emberek szívesen keresnek meg téged a problémájukkal és bíznak a segítőkészségedben, élettapasztalatodban. Szereted, ha fontosnak érezheted magadat.

Nagyon erősnek hisznek téged, hiszen az utadon erőteljesen, lendületesen menetelsz előre. Lépésről-lépésre építetted és építgeted életed minden területét. Ritkán mutatod ki a fájdalmadat, mert azt szereted, ha az mások erősnek, legyőzhetetlennek látnak. Azt hiszed, ha a gyengeségeidre, érzelmeidre fény derül, akkor nem fognak tisztelni és lehetőséget adsz az embereknek, hogy kihasználják a gyengeségeidet.

De ez csak a felszín. Ha egyedül vagy, kiengeded a gőzt, előtör az igazi személyiséged, a tiszta, sebezhető lelked, az érzelmeid. Ilyenkor nem viselsz álarcot, de csak akkor ha senki sem látja. Többször kellene ezt a sokkal szerethetőbb énedet megmutatni. Akkor lehetnének igazi barátaid is.

3.

Az élet úgy szép ahogy van. Te ott vagy boldog, ahol épen vagy. Ezt vallod. Minden pillanatot fontosnak tartasz és ezért megélsz, teljes szível átélsz mindent, amit körülötted látsz, érzel, tapasztalsz.

A világ, a környezeted teli van pozitív energiákkal, szépséggel, értékekkel. Csak ezt észre kell venni. Neked ez nagyon megy. Imádod az életet, az energiákat, az utazásokat, kalandokat. Mindent látni szeretnél, az energiáid páratlanok, pörög veled az élet.

Csupa mosoly vagy. Jó veled lenni, mert megmutatod azt, amit csak kevesen vesznek észre a gondok, problémák közepette. tudod, hogy vannak bajok az életben, de ezek nem gyűrhetnek le senkit. Meg kell oldani őket és tovább kell menni. Ezt pedig lehet letörve, aggódva, stresszelve és lehet bizakodva, pozitívan gondolkodva, mosolyogva. Te ez utóbbi vagy. Szívesen keresik az emberek a társaságodat, mert melletted elfelejthetik a gondjaikat, bajaikat.

Rengeteg jó ötleted van, de túl sok mindent szeretnél csinálni egyszerre, ez nem mindig jó.

Csodálatos ember vagy, pontosan olyan az igazi arcod, éned, mint, amit látnak az emberek belőled. Maradj mindig ilyen!

4.

Szereted az életedet, a munkádat, azt, ahol és ahogyan élsz. A nyugalom szigete vagy mások szemében. Harmónia, békesség és végtelen szeretet árad belőled. A szakmádban is örömödet leled, vannak hobbijaid és barátaid is. Szíved szerint mindenkit meghallgatnál és mindig mindenkin segítenél.

Neked is vannak problémáid, de ezt magadban tartod és emiatt szeretsz elvonulni, egyedül lenni. Hogy tudj gondolkodni. Ezt az énedet kevesen ismerik, erről csak kevesen tudnak, mert nem szívesen osztod meg másokkal. Míg másoknak te vagy a segítő, addig a saját életed gondjai, fájdalmai betemetnek. Nem akarsz senkit terhelni azzal, amin valójában átmész, mert tehernek éreznéd magadat. Bátran kellene nyitnod és nem kellene elmenekülnöd mindig, ha baj adódik az életedben. Hidd el, sok ember állna melletted, őszinte érzelmekkel ebben a nehezebb élethelyzetben is. Ráadásul nem éreznéd magadat ennyire magányosnak.

kép: pixabay-canva

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

2 thoughts on “Melyik nyaraló a kedvenced? Elárulja milyen ember vagy valójában

    Gabriella

    (2024-06-22 - 08:11)

    Érdekes cikkek ,megalapozottak egben szórakoztatóak is.

      FreeMix

      (2024-06-22 - 14:49)

      Nagyon szépen köszönjük! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük