Most kiderül ki hazudik és ki nem - Válaszolj egyetlen kérdésre

Most kiderül ki hazudik és ki nem – Válaszolj egyetlen kérdésre

Most kiderül ki hazudik és ki nem – Válaszolj egyetlen kérdésre. Mit láttál meg ezen a képen legelőször, amikor ránéztél?

Most kiderül ki hazudik és ki nem - Válaszolj egyetlen kérdésre

Hajó – Aki ezt látta meg először, az hazudik?

Aki ezt választotta, az nem hazudik. Soha. Sőt, ha rossz helyzetbe kerül, akkor sem inog meg, nem választja a könnyebbik utat. A hazugság helyett, inkább csöndben marad. Nem fog szépíteni semmin, maximum annyit közöl, ne beszélj az adott dologról, ami számára kellemetlen. De nem bújuk el magát védve hazugságok mögé.

Hold/Csillagok

Nem ismered a hazugságot. Sosem tudtál, sosem akartál hazudni. Az igazság fontos számodra. Átlátsz mindenkin. Könnyen kitalálod azt, ha valaki nem mond neked igazat. Nem tudod megbocsátani az átverést. Azt vallod, aki egyszer megtette, máskor is megfogja. Gyűlölöd a hamis embereket, senkinek sem adsz második esélyt.

Madár

Rendkívül nemes, becsületes, őszinte vagy, aki ráadásul jószívű is. Olyan ember, aki ha tudja, hogy a másiknak fájna az igazság, akkor inkább hallgat, de nem árul el semmit. A titok nálad mindig biztonságban lesz. Te nem játszol, nem vagy hamis, nem csapsz be senkit, nem versz át senkit. Te egy csodálatos ember vagy.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük