A világ legkülönlegesebb ikerpárja

Meghódították az internetet

A világ legkülönlegesebb ikerpárja, egyedülálló külsejüknek köszönhetően miatt pillanatok alatt megnyerték az internet szívét és nincs olyan hely a világban, ahol ne hallottak volna róluk.

Egzotikus külső tulajdonságokkal rendelkeznek, egészen különleges szemekkel. A szokatlan színben ragyogó kék szemek tökéletesen illeszkednek barna bőrükhöz és hajukhoz. Azonnal megragadja az ember figyelmét. Nem csupán az online világ rajong a két lányért, hanem már modellügynökségek, híres emberek is.

A páratlanul szép kék szemek egyedülálló megjelenést kölcsönöznek a lányoknak. Nagyon ritkán fordul elő, hogy afro-amerikai felmenőkkel rendelkező gyermekek kék szemmel jönnek a világra. Alig pár esetről tudni csak.

A lányok, Morgan és Megan nagyon találó becenevet kaptak az édesanyjuktól: kék ikreknek hívja őket.

A lányok imádnak pózolni, szeretik a kamerát, bátran kiállnak a nyilvánosság elé. Számtalan divatbemutató és fotózás áll már a hátuk mögött. Egy véletlen találkozás indította el őket a világhír felé.

A lányok a Jacksonville-be utaztak, hogy részt vegyenek egy divatbemutatóban, és itt találkoztak az amerikai Topmodell leszek egykori nyertesével. Azonnal észrevette az ikrek különleges szépségét és azóta is egyengeti az útjukat.

A lányok számos hírességgel találkoztak már, a sztárok TV-felvételekhez, klipekhez is felkérik az ikreket. Emellett pedig márkás cégek arcainak is kiválasztották őket. Facebookon mutatják be rendszeresen a szebbnél szebb ruhákat, rengeteg együttműködésük fut jelenleg is.

Sokan persze a csillogás mögé is próbálnak látni. Egyesek szerint a hirtelen jött hírnév és gazdagság árthat a lányoknak és a lelkük, személyiségük nem fog ugyanolyan egészségesen fejlődni, mint a velük egykorúaké.

De ők azt mondják:

„Jó dolog pénzt keresni!”

Sokan úgy vélik, a gazdagság eltorzítja majd a lányok gondolkodását, de az ikrek és a szüleik szerint sem kell aggódni. A pénzt a főiskolára teszik félre, mindkét gyermeknek fontos a tanulás. A büszke apuka elmondta:

„A lányok most már válogatni tudnak, hogy melyik márkával akarnak szerződni és milyen feltételekkel vállalják az adott munkát. Figyelünk az egyensúlyra. Szeretnénk azt, hogy ne minden a pénzről és a munkáról szóljon. Még akkor sem, ha ők ezt hobbiként élik meg. Még gyerekek. Fontos, hogy tanuljanak, játszanak is.”

Az ikrek szerint a hírnév és a csillogás az csak azzal a hobbival jár, amit ők imádnak. Nem fogja elvakítani őket semmi.

Forrás: culturehook

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük