Lapos has koktél – Nagyon hatékony, alakbarát ital

Lapos has koktél. Nagyon hatékony, alakbarát ital.

 

A lapos has koktél nagyon ütős lesz, majd meglátod! Nagyon jól esik mindenkinek egy finom,  koktél. Fogyasszuk alkohol nélkül, gyümölccsel és meglátjuk csodákat tesz velünk, a szervezetünkkel. 

 

 

Igazi sláger ez a fogyókúrás ital, mely egy igazi vitaminbomba, ráadásul jót tesz az alakunkkal is. Energiával lát el, boldoggá tesz, megerősít, feltölti a szervezet vitaminraktárait. Megtisztít kívül és belül is.

 

Érdemes kipróbálni! A koktél mindössze 3 összetevőből áll + vízből, jégkockákból. Alig pár pillanat alatt elkészül, könnyű észben tartani, így bármikor nekiállhatunk.

 

Igazi íz kavalkád vár ránk, ha ezt a fogyókúrás koktélt fogyasztjuk. Ráadásul, ha napi rendszerességgel isszuk, rövid időn belül szemmel látható lesz a változás és csak úgy olvadni fognak a kilók a hasi részről. A feszes has pedig már nem csupán álom lesz.

 

Házi hajnövesztő maszk – Egészségesebb, szebb, dúsabb hajkorona

 

Interjúk >>>ide kattintva>>>olvashatóak!!!

Ha Te is szeretnéd cégedet, termékedet, tevékenységedet interjú keretében bemutatni várjuk megkeresésedet: info@freemix.hu

 

Így készítsd el hűsítő, alakbarát italt:

 

1/4 görögdinnyét, 1 narancsot és 1 citromot leturmixolunk, adunk hozzá igény szerint egy kis vizet, majd jégkockákat dobunk bele.

 

Tényleg villámgyorsan meg is van és elképesztően finom!

 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Lapos has koktél - Hűsítő, alakbarát ital
Lapos has koktél – Hűsítő, alakbarát ital

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük