KaméleOn, az ezerarcúság lapja - Interjú

KaméleOn, az ezerarcúság lapja – Interjú

Az a legjobb az online magazinban, hogy ✅bármikor hozzáférhetsz, ✅sosem történik baja, ✅egy élménnyé teszi az olvasást, ✅igazi magazin jellege van, ✅bármikor, bárhonnan elérheted, ✅sosem felejted otthon,✅ nem megy tönkre és ✅mindig elérhető.

A 👉KaméleOn magazin ráadásul szó szerint ezerarcú, hiszen mindig érdekesebbnél érdekesebb témákat dolgoz fel, 😍 alaposan, utánajárva és érdekesen megfogalmazva.

KaméleOn, az ezerarcúság lapja - Interjú
https://www.kameleonmagazin.com/

Igényes fotóival, gyönyörű oldalaival, hívogató címlapjával bármely korosztály kedvenc lapjává válhat azonnal.💖

Ez egy olyan online magazin, amire érdemes hónapról-hónapra várni, mert színes, olvasható, olyan, amit nem lehet abbahagyni.

❗️❗️❗️Mindezek mellett ráadásul INGYENES Is❗️❗️❗️

KaméleOn, az ezerarcúság lapja - Interjú
https://www.kameleonmagazin.com/

De hogy miben is rejlik a magazin sikerének titka és miért szeretik ennyien, Rózsahegyi Zsuzsi a KaméleOn Magazin megálmodója és főszerkesztője mondja el olvasóinknak.

KaméleOn, az ezerarcúság lapja - Interjú
Rózsahegyi Zsuzsi

Mikor kezdődött a magazin története, minek köszönhetően született meg?

Egy kicsivel több mint két éve kezdődött. A kreativitás, az alkotás az mindig jelen volt az életemben. Sokszor vágytam arra, hogy belevágjak valamibe ami írással és olvasással kapcsolatos. Aztán két évvel ezelőtt ledöntött a lábamról egy durva influenza, és egyszer csak volt időm gondolkodni, hogy mit is szeretnék, igy jött a magazin ötlete.

Miért pont ez a neve?

Arra szeretnénk utalni vele, hogy mennyire sokszínűek vagyunk, mennyi különböző szerepben állunk helyt az életben.

Mi volt a fő cél akkoriban?

Hallottad azt a mondást, hogy „Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.” ? Azt vettem észre a környezetemben, hogy nagyon sokan önbizalomhiányosak. Rosszul érzik magukat mások mércéjétől. Miért nem 50 kg-s, miért nem fut hetente hatszor, miért nem ez vagy az a végzettsége. Miért úgy neveli a gyerekét, ahogy, stb. Sablonok vannak, amiket rá akarnak emberekre húzni. Engem viszont az emberek érdekelnek, hogy milyenek ők az egyediségükben, és hiszem, hogy mindenki érdekes és mindenkitől lehet tanulni.

Mi a magazin sajátossága, hogyan épül fel?

A sajátossága talán az, hogy ez igazából az én magán projektem. Nincsen vállalkozásom, nincsen szponzorom. A “rendes” munkával megkeresett pénzem egy részét költöm arra, hogy szoftvereket és képeket vásároljak, és így publikálni tudjak. A szerkesztési munkát teljes egészében én végzem. Ez minden hónapban nagy kihívás, mert bármennyire is elfoglalt vagyok, a magazinnak meg kell jelennie.

Miben különbözik a többi online magazintól?

Igazából a különbség az az, hogy ez egy online és egy digitális magazin is egyben. Digitális, mert amikor elkezdjük olvasni fizikailag nem fogunk papírt a kezünkben, viszont a képernyőn keresztül mégis olyan, mintha valódi magazin lenne. Amikor lapozunk, még a papírnak a susogását is hallani lehet.

Ezenkívül elérhetőek vagyunk a www.kameleonmagazin.com felületen is, itt online olvashatóak a cikkek bejegyzésként.

Milyen változásokon, fejlődéseken ment keresztül a magazin?

Nagyon – nagyon sok változáson, és a folyamatos fejlődés az ami jellemző. A szerkesztés mellett próbálok időt találni arra is, hogy képezzem magamat. Online tanfolyamokat végzek el, és természetesen már az újságos standokon lévő lapokat is más szemmel nézem. Észreveszem a jól szerkesztett cikkeket, és megpróbálok tanulni belőlük.

Hol tart most jelenleg, mit tudsz elmondani, most milyen a magazin?

Nincs olyan hónap, hogy ne értékelném ki, hogy éppen hol tartok. Sőt, vissza szoktam nézni a sokkal korábbi számokat is, hiszen most már sokkal tapasztaltabb vagyok, már azokat is másképp látom. Sokszor mosolygok, hogy milyen kezdő is voltam, de nem szégyellem egyiket sem, mert tudom, hogy az akkori tudásomat teljes egészében beleraktam.


Amin most a legtöbbet töprengek, hogy vajon érdemes-e a digitális verziót is fenntartani, vagyis, kell-e ez a havi magazin formátum, vagy esetleg a weboldalunkon online magazinként működjünk tovább. Ez egy nagy döntés, és természetesen bármi lesz is a döntés, számolnom kell az előnyökkel és a hátrányokkal is.

Mekkora az olvasottság?

Közelitünk az ezer olvasóhoz, ami szinte hihetetlen. Már csak azért is, mert nálunk nincsenek rövid, bulvár, hatásvadász cikkek. A cikkek 99%-a hosszabb mint egy oldal. Sokszor komoly témákat feszegetünk. És ugye egy olyan évszázadban, amikor egyre kevésbé szeretnek az emberek olvasni, a hang- és képanyagok sokkal népszerűbbek.

Hadd mondjam el itt azt is, hogy nagyon sok olvasóm van külföldről is, különösen Erdélyből. És van egy, az az egy olyan olvasó, aki Belgiumban él, és a google analytics szerint minden hónapban a magazint az elejétől a végéig elolvassa. Már sokszor gondoltam rá, hogy valahogy meg kellene keresnem őt, de ha esetleg olvassa ezeket a sorokat, akkor csak annyit üzennék neki, hogy Köszönöm szépen, és nagy motiváció ő a számomra.

Számodra mit jelent a KaméleOn online magazin?

Nagyon sokat. Egy folyamatos fejlődési lehetőséget, egy folyamatos megmérettetést. Az önképzés a tanulás szerintem fiatalon tartja az elmét. Ugyanakkor egy nagyon nagy kihívás havonta publikálni. Van egy teljes embert kívánó munkám, ráadásul tavaly beiratkoztam egy amerikai coaching iskolába, ami szinte napi szintű tanulást kíván, és a magánéletem néha megsínyli, hogy a magazin is szoros határidőket diktál.

Melyik az a cikk, amelyik számodra a legkedvesebb, amihez nagyon kötődsz?

Mindegyiket nagyon szeretem, nem is akarok választani. El kell mondjam azt is, hogy a saját cikkeimmel vagyok a legkritikusabbak. Azok általában hónapokig a ” fiókban fekszenek”, mert nem találom őket elég jónak. Mások írásaival kevésbé vagyok kritikus.

Melyik az, amelyik  a legnagyobb visszhangot keltette, amelyiket  a legtöbben olvasták?

Ez egy nagyon érdekes téma, ezt is sokszor elemzem. A szép és a praktikus dolgokat szeretik a legjobban tapasztalatom szerint. Például a gyönyörűséges tortákat, finom ételeket, illetve a gyakorlatias tanácsokat, legyen az takaritóeszköy, vagy gyereknevelés, illetve egészséggel kapcsolatos.

Melyiket volt  a legnehezebb megírni (lelkileg) és miért?

Huh, az még a fiókomban van. 😊 Néhány barátom érzelmi zsarolás, fenyegetés áldozatává vált néhány éve. Sokat kutattam ebben a témában, próbáltam megérteni az okokat. Aztán szembe találtam magamat egy világszerte ismert, New York Times bestselleres szakemberrel. Felvettem vele a kapcsolatot, és irásban engedélyt adott rá, hogy bármelyik cikkét megjelentethetem magyarul. Talán ez az egyik legnagyobb sikerem a magazin történetében. De a cikket még kicsit dédelgetem, dolgozom rajta, mielőtt megjelentetem.

A témákat mi alapján válogatjátok össze? Mi az ami bekerülhet és mi az, ami biztosan nem?

Nagyon nyitottak vagyunk. Politikán és szexuális tartalmon kívül mindennek biztosítunk helyet. Az MLM-es történeteket annyira nem szeretjük, de volt már példa arra is, hogy annak is helyet adtunk.

Ami igazán érdekel minket, azok a kreatív, sikeres emberek, akik elindulnak egy úton, azt végig járják és sikerre viszik. Ez lehet egy hobbi, de lehet akár egy üzleti vállalkozás is. Divattal, építészettel, pszichológiával és egészséggel kapcsolatos témákat is szívesen fogadunk.

Miért érdemes olvasni a KaméleOnt? Kiknek ajánlanád?

Igazából mindenkinek, aki nyitott a világra, akit érdekelnek az emberek, és akik szívesen látnak pozitív példákat másoktól.

Szerinted manapság mit olvasnak inkább az emberek és miért? A papír alapú újságot, vagy az online verziót? Mik az előnyök-hátrányok?

Szerintem igazából a legnagyobb gond, hogy egyre kevesebben olvasnak. A mi magazinunknak megvan az az előnye, hogy teljesen ingyenes. Ha nyomtatnánk, akkor nem tudnánk ingyen adni senkinek sem.

Mik a tervek a jövőre nézve?

Terv az nagyon sok van, idő van kevés. Kaptam ajándékba egy digitális rajzpadot, azt szeretném majd használni illusztrációkba a különböző cikkekhez. Azonkívül szeretném bővíteni a cikket írok körét is.

Vendégírókat vártok-e?

Igen, nagyon szívesen fogadjuk őket. És örülök annak, hogy a mostani cikk írók közül szinte mindenki maga jelentkezett, hogy szívesen írna a magazinban.

Facebook oldal is tartozik a magazinhoz, ami nagyon szépen pörög, aktívak az emberek. Ennek mi az oka?

Sajnos ez már egyre kevésbé az én érdemem. Nem volt elég időm rá, ezért szerződtem valakivel, aki gondoskodik róla, hogy az oldal aktiv legyen, és remek munkát végez.

Kedvet kaptál hozzá❓

https://www.kameleonmagazin.com/

Kellemes szórakozást❗️

👍Ne feledd el lájkolni a KaméleOn magazin Facebook oldalát, így soha nem fogsz lemaradni az érdekességekről, újdonságokról, hírekről👍


➡️ https://www.facebook.com/kameleonmagazin/

KaméleOn, az ezerarcúság lapja - Interjú
https://www.kameleonmagazin.com/

Koronczay Edit

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük