Így küldj gyógyító energiát - Távolról is tudsz segíteni

Így küldj gyógyító energiát – Távolról is tudsz segíteni

Gondolataink hatalmasak. Gyógyító erejük is van. 6 lépésben mondjuk el, hogyan tudsz gyógyító energiát küldeni távolról.

Mindannyian energikus lények vagyunk és az energiánk belülről áramlik. Amikor elkezdtük felismerni ezt az energiát és annak potenciálját, felhasználhatjuk gyógyító, jó gondolatok és kívánságok küldésére azon emberek számára, akiknek erre szükségük van. Éljenek bárhol a világban.

Mindannyian képesek vagyunk erre, mindaddig, amíg nyitottak és magabiztosak vagyunk és amíg szerető, gyógyító energiát szeretnénk küldeni.

Elmondjuk,  hogyan küldhetsz távoli gyógyító energiát egy másik embernek, állatnak vagy növénynek.

Így küldj gyógyító energiát - Távolról is tudsz segíteni

1. Állítsad be a helyet


Keress olyan csendes helyet, ahol nem zavar semmi. Próbálj meggyőződni róla, hogy a tér megtisztult és mentes a rendetlenségtől és más zavaroktól.

2. Csendes az elme


Csendesítsd le az elmédet. Vegyél néhány mély lélegzetet, majd koncentrálj, állítsd be a gyógyulásra irányuló szándékodat. Lehet, hogy azt is világosan ki szeretnéd mondani, hogy kinek küldenéd a gyógyító energiát.

3. Építsd fel az energiádat


A gyógyító energia pozitív sugarának elküldéséhez egy körkörös mozdulattal dörzsöld át a kezed, amíg érezni nem fogod az energiát. Szép lassan építsd fel.  Érezni kell, hogy az energia lüktet a kezedben.

4. Készíts egy energia labdát


Ha érezni fogod, hogy az energia a kezeden keresztül lüktet, képzeld azt, hogy az energia egy labdát alakít. Az energia golyó saját színét is megadhatod a gyógyulási típus alapján, amelyet küldeni szeretnél:

Kék: érzelmi gyógyítás
Narancs : fizikai gyógyítás
Fehér: lelki gyógyítás / általános gyógyítás
Zöld : szívgyógyulás
Lila: pszichés védelem

Tartsd a figyelmed középpontjában ezt az erős energiasugarat, ami minden egyes lélegzeteddel nagyobb, erősebb és erősebb lesz.

5. Küldjed el az energiát


Ha úgy érzed, hogy az energiád gömbölyödik és erős, akkor képzeljed el, hogy elküldöd a kiválasztott személynek (vagy állatnak). Képzeld el, hogy a személy, akinek küldöd, megkapja az energiát és érzi a küldetésed gyönyörű gyógyító hatását.

6. Töltsed fel az elemeket


Miután a gyógyító energiát elküldtük, fontos, hogy feltöltsd magad. Ez magában foglalhatja a természetben való sétát, meditálást, pihentető fürdőt vagy egy egyszerű egészséges táplálék elfogyasztását.

Az energia másoknak való elküldése rendkívül hatékony eszköz. Nagyszerű módja annak, hogy segíts másoknak, ha fizikailag nem is tudsz ott lenni.

 

A gyógyító energiád minősége rajtad múlik. Ne alkalmazd a gyógyulási energia küldését, ha fizikailag beteg vagy érzelmileg negatív szakaszban vagy.

Nem szükséges megmondani a személynek, hogy gyógyító energiát küldesz neki, de ha elmondod neki, akkor nyitottabbá teheted az energiát.

A gyógyító energiát szeretettel kell elküldeni.

Bármit küldesz, háromszor jön vissza hozzád. Ez azt jelenti, hogy az energiát, amelyet elküldesz a világba, háromszorosan tesz erőssé téged.  De ne ez legyen a motiváló.

Az energia küldésének elsajátítása értékes és különleges eszköz, amit mindannyian megtanulhatunk.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Forrás

Forrás

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük