Válassz egy kártyát és nézd meg milyen jóslat áll rajta

Ez a jóslat mindent megváltoztat

Ez a jóslat mindent megváltoztat. Egy kártyát kell kiválasztani, első ránézésre!

Sokan szeretnék azt, hogy 1-1 kívánságuk ne csupán álom maradjon, hanem jó lenne, ha teljesülne is.

Sokan fordulnak a magasabb hatalmakhoz, hogy segítsenek gyorsan, gyorsabban elérni a kitűzött célt.

Erre a legjobb megoldás az, ha segítségül hívjuk a Tarot kártyákat, ezek ugyanis segíthetnek felfedni a legbensőbb titkainkat. A kártyák elmondják, milyen hamar lesz a vágyból valóság, és hogy egyáltalán van-e értelme reménykedni ebben.

Először is, érdemes nagyon figyelni a kártyára. A jövőt az aktuális események alapján előre jelzik. Alaposan néz meg ezt a 3 kártyát és amelyikhez a szíved leginkább húz, az a te kártyád.

A legbensőbb ösztöneidre, megérzésedre hallgass.

Miután pozitív választ kaptál, nem szabad lazítani, mert ez radikálisan megváltoztathatja a helyzetet. Egy olyan személy, aki egyszerűen megáll a küzdelemben, és tettek nélkül várja a változást, az ne sok jóban reménykedjen. A megvalósításért meg is kell dolgozni. Nem oldódik meg önmagától semmi!

A tarot kártyák a valószínűséget jelzik, azt, hogy milyen eséllyel járulnak hozzá a kívánsághoz. De a cél eléréséhez a személy kezdeményezése, tenni akarása és türelme is szükséges. 

A Tarot kártya nagyon ritkán ad hamis előrejelzést. 

A kártyák kiválasztásakor az embernek mindig belső érzelmekre és benyomásokra kell támaszkodnia.

Szóval nézd meg a három kártyát és válaszd ki a tiedet és keresd meg a választ a kérdéseidre.

Válassz egy kártyát és nézd meg milyen jóslat áll rajta

1. kártya


Ez a kártya elsősorban a csend és a harmónia jelképe. Azt jelzi, hogy teljesülni fog a kívánságod, de ez időbe telik. Olyan időszak jön, amikor minden körülmény sikert hoz a számodra.

A kártya azt is mondja, hogy nyugalmat kell találnod és békét magadban. Higgy a képességeidben, a szívedben és a jutalom sem marad el. Nem azonnal tudod elérni a célt, de ha türelmes vagy, hamarosan igazán boldog lehetsz és elégedett.

2. kártya


Ez a kártya azt jelzi, hogy a magasabb erők gyakran irányt adnak az életedben. Ez azt jelenti, hogy amit tervezel, biztosan el fog jönni.

Ez a kártya inspirálja a reményt, és az egyik legbefolyásosabb erőnek számít.  Sosem szabad feladni semmit, amiben hiszel. 

3. kártya

A legpozitívabb kártya a 3 közül, ami azt jelzi, hogy a vágyad biztosan teljesülni fog. És valószínűleg még gyorsabban is, mint amire számítottál.

Ez a kártya a jövőben is pozitív változásokat és szép kilátásokat jelképez. Sokat küzdöttél, harcoltál és ennek most lesz meg az eredménye. A jutalmat el fogod érni, mert sosem adtad fel.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Forrás: mirror-venus,ru, brainum

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük