Mikor születtél? Mindent elárul az igazi énedről

Mikor születtél? Mindent elárul az igazi énedről

Mikor születtél? Mindent elárul rólad az a hónap, amikor a világra jöttél.

Január

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. Imádod az életet, úgy, ahogy van. Minden pillanatot megélsz, szinte szívod magadba mindazt, amit körülötted látsz, érzel.

Február

A világ teli van pozitív energiákkal és te ezt érzed is. Imádod a kalandokat, az újdonságokat, szeretsz utazni, pörög veled az élet. Teli vagy energiával és jókedved ragadós. Szívesen keresik az emberek a társaságodat, mert melletted elfelejthetik a gondjaikat, bajaikat.

Rengeteg ötleted van, de a gondolataid cikáznak villámgyorsan, emiatt pedig nem mindig fejezed be azt, amit elkezdtél. Szenvedélyes, imádnivaló ember vagy.

Március

Te igazi harcos vagy, ha márciusban jöttél a világra! Tele vagy vad, pezsgő energiával, amely a megfelelő pillanatban szinte áramlik belőled. Olyan szemed, tekinteted van, amit lehetetlen elfelejteni. Egy pillantás, amely egyenesen behatol a másik ember lelkébe.

A körülötted lévő emberek szívesen kommunikálnak veled.  Azok, akik közel állnak hozzád, teljes megbíznak benned. Az árulást soha nem bocsátod meg.

Április

E hónap szülötte óriási erővel rendelkezik, hiszen egyszer, de akár többször is előfordult már életében a lehető legnagyobb mélypont. Ez egy igazi fordulópont volt az életében, amely megmutatta neki, hogy az élet nem egy rózsaszín álom. 

Arra kényszerítette ez a mély helyzet, hogy fejest ugorjon az igazi, kemény világba. De ez az óriási pofon nem tudta leteríteni. Embert formált a Kosból, fel tudott állni, újra tudta kezdeni, fel tudta venni a harcot. Ez a mélypont igazi embert faragott belőle és erősebbé tette.

Május

Teljesen el tudsz merülni a gondolataidban, folyamatosan agyalsz valamin. Ha valamit kitalálsz, egészen sokáig tudsz azon gondolkodni, hogyan is valósíthatnád meg, lépésről-lépésre tudsz terveket szövögetni.

Tiszta a lelked, az emberi gonoszság szó szerint mellbe vág téged és nem tudod sem megérteni, sem elfogadni. A szíved óriási, sokszor sok emberen segítettél már, de sajnos előfordult olyan is, amikor teljesen visszaéltek a bizalmaddal és emiatt óriásit csalódtál.

Mindig rájössz arra, ha hazudnak neked és utána nem adsz második esélyt. Azt vallod, hogy aki egyszer ártott neked és becsapott, az biztosan megteszi másodjára is. Romantikus alkat vagy, aki nagyon szeretne szeretni, de nehezen találod meg azt az embert, aki a lelki társad is lehet.

Június

A júniusban született ember megtanulta azt, hogy foggal-körömmel küzdeni kell a végsőkig, hogy nem szabad feladni. Hogy a remény utolsó szalmaszálába is kapaszkodni kell és minden lehetőséget meg kell ragadni. Mindig határozottan a céljai felé halad, nem hátrál meg. Legyen szó munkáról, pénzről, családról, szerelemről, bármiről. Nem fél a nehéz munkától, sem a nehézségektől. Szinte már makacsul tart a céljai felé.

Megtanulta kezelni ezeket a nehéz helyzeteket. A benne rejlő indulat mögött ott a türelem is. A júniusi ember egy képzett, edzett élet-harcos. Akit az élet formált, edzett és aki jó irányba tudott változni, formálódni. Neki sose mondd, hogy szerencséd volt!!! Ő erre csak szomorúan elmosolyodna, hiszen tudja senki, soha nem fogja megérteni, hogy mennyi munkába, áldozatba, lemondásba, erőbe és kitartásba került mindaz, amit elért eddig.

Augusztus

A kudarcot elfogadja és szorgalmasan folytatja tovább az útját az, aki augusztusban született. Az élet igencsak próbára tette, de jól vizsgázott. Tudja, hogy minden szép pillanat egy ajándék illetve azzal is tisztában van, hogy amit elért, az nem az égből pottyant le. Mindig tenni kell az álmokért.

Szeptember

 A szeptemberben született ember hamar megtanulta mit is jelent a csalódás, az árulás. A lelki pusztítást a saját bőrén tapasztalta meg. De ez a sok fájdalom sem tudta elvenni tőle a reményt és a türelme mindig végtelen maradt. Ő képes ara, hogy csak gyűjtse, gyűjtse magába a fájdalmat, egészen mélyre képes elraktározni ezeket.

A szívedben nagy tűz ég, amely képes megmelegíteni és beragyogni az egész világot. De ezt csak kevés embernek mutatod meg. Csak azoknak, akiket teljesen a bizalmadba fogadsz. 

Október

Aki októberben született, az egy gy nyitott lélek benyomását kelti. A mosolya, a kedvessége, az energiái, a kommunikációja mind-mind azt sejtetik, hogy ő egy boldog, sikeres, elégedett ember. Olyan, akinek teljes az élete. De az októberi ember már egészen kicsi korában és igen hamar megtanulta, megtapasztalta azt, hogy az életnek van egy másik, igen sötét oldala.

 Egy olyan, amit gondosan elrejtenek mások elől, és semmi esetre sem beszélnek róla. Ezért az ő igazi gondolatainak, igazi lelkének megismerése nehéz és hosszadalmas feladat. Nem szívesen és nem mindenkinek mutatja meg az igazi arcát, mert fél.

November

Apró dolgokban türelmetlen tud lenni az, aki novemberben született, de ami a globális projekteket illeti, egészen elképesztően kitartó. Ha kell, éjjel-nappal dolgozik, csak közelebb kerüljön céljaihoz, álmaihoz. A párkapcsolatában is kitartó.

Ha kell évekig vár az Igazira, mert rendületlenül hisz abban, hogy létezik a nagy Ő. A kemény pofonok megedzették, soha nem ad fel semmit és végül sikerül elérnie a boldogság csillagát.

December

Az eszed és a szíved is a helyén van, ha decemberi vagy. Életed minden pillanatának értéke van, érzelmileg egy kicsit mélyebben tapasztalod meg a dolgokat, mint mindenki más. Nem tudod, hogyan kell megbirkózni a nehézségekkel.

A mélységekből nagyon nehezen állsz fel, megvisel, ha valami nem úgy megy, ahogy te szeretnéd. Nagyon eredeti a gondolkodásod, saját stílusod és jó képességeid vannak. Midig megvéded az igazadat.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük