Ez mi? A válasz tűpontos képet ad az életedről - Lélek-teszt

Ez mi? A válasz tűpontos képet ad az életedről – Lélek-teszt

Ez koponya vagy nő? A válasz fontos dolgot árul el az életedről. Csak egyetlen egyszer nézd meg a képet és rögtön utána mondd ki, mit láttál meg rajta legelőször? Indulhat a lélek-teszt?

Mit láttál meg először a képen? Koponyát vagy egy görnyedt hátú nőt?

Íme ezt mondja neked a lélek-teszt!

Ha koponyát láttál meg először:

Tele vagy erővel, energiával, ötletekkel és készen állsz az új kihívásokra. 

A mának élsz, mert tisztában vagy az élet mulandóságával, emiatt pedig nem az anyagi dolgokra koncentrálsz, hanem az élményekre, a pillanatokra. Azt vallod, nem a cél a fontos, hanem az út, amin eléred ezt és az eközben átélt, megélt érzelmek.  

Az élethez való hozzáállásod miatt többé-kevésbé minden jól megy. 

Ugyanakkor nagyon kemény ember is vagy, kemény jellemmel. Az élet az, ami a leckéket feladta neked és te megküzdöttél vele. De minden ilyen lecke egy újabb burkot vont a szíved köré. Aggyal gondolkodsz, nem szívvel, mert szerinted így nem érhet csalódás.

Az élményeidet nem szívesen osztod meg másokkal, inkább csendben, egyedül örülsz. De az élet párosan szép. Kell egy társ, kellenek barátok és így lesz kerek minden. Néha engedd szabadjára a lelkedet, szívedet is és meglátod még szebb lesz minden.

Ha egy görnyedt hátú nőt láttál meg:

 Jelenleg a lelked teljesen elfáradt. Kiégettnek, céltalannak érzed magadat. Nem látod a jövőt, az utat, a célt, sem a holnapot. Az életed feketeségbe borult és nem tudod hova, merre indulj tovább. Úgy érzed, mintha egy nagy fal előtt állnál és nem tudsz rajta átmászni, sem kikerülni. Fizikai, szellemi, lelki felfrissülésre lenne szükséged, méghozzá azonnal. Időre van szükséged és nyugodt, békés környezetre, hogy át tudd gondolni merre és hogyan tovább.

Problémák mindig is voltak, lesznek, de ezeket meg kell oldani, nem temethetnek maguk alá. Erősödnöd kell lelkileg, nem szabad feladnod. Ha megtorpansz az nem baj, de el kell indulnod utána. Tovább.

Keresd meg ki az a személy a közeledben, aki álarcot visel és azt hiszed a barátod. De az igazság az, hogy elszívja a te pozitív energiáidat, erődet, lelkesedésedet és a mélybe taszít. Rá fogsz jönni ki ez és ezután azonnal távolodj el tőle végleg. Ő nem barát, hanem ellenség.

Szedd össze magad. Sikerülni fog. Higgy magadban.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: espreso.co.rs

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük