Melyik a kedvenc gyertyád? - Extra mély lélek-teszt csak a legerősebbeknek

Melyik a kedvenc gyertyád? – Extra mély lélek-teszt csak a legerősebbeknek

Melyik a kedvenc gyertyád? – Extra mély lélek-teszt csak a legerősebbeknek. Ez egy utazás a lelked mélyére, az elnyomott érzéseidbe. Rengeteg dolgot feltárhat, sok kérdésre érkezhet válasz, de csak akkor ha őszintén válaszolsz, alapos megfontolás után.

Melyik a kedvenc gyertyád?

Az 1. a kedvenc gyertyád?

Élvezed az élet minden apró pillanatát. A szépséget észreveszed magad körül, minden rosszban meglátod a jót és mindennek tudsz örülni. Tudod, hogy csak ez az egy életed van, ezért ki akarod használni teljes mértékben. Túl rövid az élet ahhoz, hogy szomorkodjunk, inkább nevessünk. Ezt vallod.

Szeretsz kimozdulni otthonról a családoddal, nagyon jókat tudtok együtt szórakozni, mindig, mindenhol jól érzitek magatokat.

A családod boldogságában neked óriási a szereped, mert a te energiáid rájuk is hat, húzod magaddal őket mindig, erőt, lendület, vidámságot adsz nekik.

Vitákba nem szeretsz beleszállni, kerülöd a konfliktusokat.

A párod a barátod is. Mindent megbeszéltek. Talán egy kicsit több romantika nem ártana, mert a tűz már nem lobog úgy köztetek, de erre csak ritkán gondolsz, hiszen nálatok mindig zajlik az élet.

Imádod az életedet, úgy ahogy van és hálás vagy a családodért, imádod őket és nagyon boldogok vagytok így.

2

Szeretsz élni! Szeretsz szeretni és szereted, ha viszont szeretnek.  Általában erős szeretet van jelen az életedben, ez vonatkozik a körülötted lévő emberekre, munkákra, állatokra. Imádsz utazni, de az otthonod melegét is nagyon szereted. Fontos, hogy megoszd a szépet más emberekkel.

Nagyon szép vagy, belülről sugárzol. Bájos mosolyod van, az örömöd pedig mindig őszinte. Élvezed a napot, a kellemes pillanatokat és minden apró szépséget észreveszel magad körül. Ezek fontosan is számodra, hiszen ezekből merítesz erőt. 

3

Mindig mások jókedvéért, békességéért, nyugalmáért cselekszel. Nagyon ügyelsz arra, hogy elkerüld a vitákat és az otthonod igazi családi fészek legyen. 

Kompromisszumokra képes vagy, sőt, inkább lemondasz a saját vágyaidért, csakhogy  a családod boldog lehessen.

Pedig rengeteg álmod, vágyad van neked is, de ezeket elnyomod magadban. 

Néha azt érzed nem vagy elég jó és amit teszel, az pedig nem elég. Nagyon kevés visszacsatolást kapsz a párodtól, másoktól, az önbizalmad pedig elég kicsi. Szükséged lenne több szeretetre, több gyengédségre, de ezt sosem vallanád be, nehogy vita legyen ebből.

Nem vagy most túl boldog, mert azt érzed valami hiányzik az életedből. De túlságosan is félsz ezt bevallani magadnak és emiatt gyakran vagy szomorú.

Ezt azonban titkolod a családod elől. Mert az ő boldogságuk mindennél fontosabb számodra. Még a saját boldogságodnál is fontosabb. azt szeretnéd, hogy mindig harmónia és nyugalom legyen otthon. Ezért pedig képes vagy feláldozni magad. Ezt jelenti ez a gyertya.

4

Szükséged van valami újra az életedben! Élményekre, érzelmekre, új kalandokra. Sőt változásra is.  Ki szeretnél törni abból, amiben éppen benne vagy.

Másra vágysz és rájöttél végre, hogy ezért érdemes tenni, érdemes elindulni egy új úton. Ne félj, próbálj meg változtatni!

Hamar rá fogsz jönni, hogy az élet nem csupán feketéből és fehérből áll, hanem millió színben pompázik és ragyog. Változásra szomjazol, ennek most jött el az ideje. 

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük