Gyertya teszt - Mély lélekutazás csak a legerősebbeknek

Gyertya teszt – Mély lélekutazás csak a legerősebbeknek

Gyertya teszt. Extra mély, különleges lélekutazás, fontos dolgot árul el. Válassz egy gyertyát és nézd meg mit jelent!

Nézd meg a képet alaposan, majd utána dönts!

Tűpontos lélek-teszt! Gyertya, fény, lélek, élet, üzenet, jelentés… mindez egy tesztben.

Gyertya teszt - Mély lélekutazás csak a legerősebbeknek

Fehér gyertya

A fehér a Hold színe. A választott gyertya tükrözi a Hold energiáját. Ez azt jelenti, hogy a lélek a legmagasabb szinten rezeg. Megtartod a tisztaságodat, és ugyanakkor élsz a lehetőségeiddel és harcolsz a céljaidért.

Fontos számodra a természet, a környezet. Óvod és vigyázol rá. Feltölt téged, ha a szabadban vagy és energiával lát el.

Elképesztően mély érzelmeid vannak, hamar rá tudsz hangolódni a másikra.

Lila gyertya

A lila a Jupiter, a folyamatosan növekvő bolygó színe. Ennek a gyertyának a kiválasztása azt jelenti, hogy a közeljövőben szerencse és bőség vár rád.

A „helyes”, azaz őszinte, igaz emberek elkezdenek megjelenni az életedben, és új lehetőségeket nyitnak meg a számodra. Csak meg kell hallgatnod őket, meg kell értened őket.

Piros gyertya

A piros a szenvedély és a bátorság színe. Ezt a gyertyát olyan ember választja, aki életének ebben a szakaszában a szerelemre vagy a harcra készül. 

Néha tényleg bátornak kell lenned, hogy előrelépj az életben, vagy élvezd a szellemi növekedést. Az egyik ilyen pillanat eljött a számodra, lelkes és tettre kész vagy, itt az idő, hogy lépj.

Sárga gyertya

A sárga a Merkúr színe. Ez az elme és a kommunikáció bolygója. Ezt a gyertyát olyan személy választja, akinek fontos a fejlődés. Tanulni szeretnél, új és új dolgokat felfedezni, megismerni.

A sárga a mozgás és az új kezdetek színe is. Nem számít, milyen életkorban vagy, sem az, amit eddig elértél. Újra és újra szeretnéd bővíteni a látókörödet, újra és újra el kell indulnod.

Zöld gyertya

A zöld a szív csakra színe. Közvetlenül kapcsolódik a fő érzékeinkhez. Ha ezt választottad, akkor egészséges és érzelmileg kiegyensúlyozott ember vagy.

A gyertya kiválasztásával megmutatod, hogy az Univerzum már segített megtalálni az életed egyensúlyát. A zöld a természet, a termékenység és a növekedés színe. Hamarosan rengeteg időt fogsz kapni a feltöltődésre. Változások jönnek.

Kék gyertya

A kék a megvilágosodás színe. Ez a vízhez kapcsolódik, ami azt jelenti, hogy mindent meg kell értened körülötted ahhoz, hogy megértsd magadat is és a cselekedeteidet is.

A védőszented a mennyei bolygó, a Neptunusz.  Készen állsz a változásra, fejlődésre és végre elhiszed, hogy rád is vár jobb élethelyzet és hogy ezt meg is érdemled.

Fekete gyertya

A közhiedelemmel ellentétben a fekete nem a gonosz, hanem az önvédelem és az önelemzés színe. Tudnunk kell jól ismerni magunkat, hogy tanulni tudjunk az élet leckéiből, hogy haladhassunk előre és hogy tovább tudjunk lépni.

Ki kell deríteni, hogy mit akarsz, és csak akkor lépj tovább. Ezt a gyertyát választva azt mondod: “Le kell állnom és gondolkodnom kell.” Ha ide eljutsz, utána új élet nyílik meg előtted.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük