Melyik hópehely a kedvenced? Ilyen tél vár rád

Melyik hópehely a kedvenced? Ilyen tél vár rád

A hópehely az egyik legszokatlanabb és legtitokzatosabb természeti jelenség. Mindegyik alakja egyedi, és soha nem ismétlődik. Általános szabály, hogy a hópelyhek két dologhoz kapcsolódnak: a télhez és a karácsonyhoz. De lehet mélyebb jelentésük is: eltérő formájuk valami újat sugall a személyiségről! Melyik hópehely a kedvenced, válaszd ki, majd olvasd el milyen tél vár rád.

 Melyik hópehely a kedvenced? Ilyen tél vár rád

Első hópehely

Ha  a legnagyobb hópehely tetszett meg legjobban, akkor olyan ember vagy, aki aligha dől be a pletykáknak, nem azok közé az emberek közé tartozol, akit egyáltalán érdekel az ilyesmi.  A közvetlen környezeted nagyon megbízható személynek gondol, aki bármilyen kérést vagy sürgős munkát teljesít. Szeretteid biztonságban érzik magukat melletted télen is, a melegségednek és kiegyensúlyozottságodnak köszönhetően.

Második

Ennek a hópehelynek a bonyolult geometriája azt sugallja, hogy olyan személy vagy, aki fontosnak tartja a részleteket. Télen szeretsz majd gyorsan megtanulni új dolgokat. Szivacsként szívsz magadba minden tudást. Magánéletedben értékeled a sokszínűséget, a rutin dolgok untatni fognak most télen.

Hármas

Ez a forma az egyik legritkább. Nincs benne kifinomultság, ám erőt és igazi egyéniséget sugároz. Ha erre a formára esett a választásod, akkor valószínűleg nem szereted az előírt szabályok követését. Igazán rendkívüli és egyedi ember vagy.

Négyes

Nem úgy néz ki, mint egy hópehely forma, inkább amolyan stilizáció. Ez a választás elárulja rólad, hogy nagyon impulzív ember vagy, aki sem a munkahelyén, sem a szabadidejében nem túl aprólékos. Nem leszel túlzottan komoly, sem érzékeny ezen a télen. Igazából mindenből könnyen viccet csinálsz, mert mindig mindennek a pozitív oldalát látva éled az életet.

Ötödik hópehely

Sokoldalú ember vagy, ugyanakkor meglehetősen kiszámíthatatlan is. Olyan leszel télen, aki ma a barátaival szórakozik, másnap inkább csak otthon szeretne maradni. Alapvetően jókedvű leszel a következő hónapokban.

Hatos

Ha ez a forma tetszett legjobban, akkor valószínűleg  a hagyományokat, a családot és a családi értékeket tisztelő személyként határozod meg magad. Nagyon kedves és érzékeny ember vagy, akire  rábízható minden titok. Természetednél fogva udvarias, türelmes és kiegyensúlyozott vagy. Szeretsz nevetni és szeretsz boldoggá tenni másokat!

Hetedik

Formája kissé csipkére emlékeztet, ez a választás kifinomult megjelenésről árulkodik. Természetedből adódóan kitűnő ízlés és szépérzék adatott meg neked, amit megpróbálsz beépíteni életed minden területébe a következő hónapokban is, legyen az munka, család, otthon. Büszke vagy a jó modorodra, és nem szereted a rendetlenséget. Az emberek értékelik az őszinteséged és a világos kommunikációdat.

Nyolcas hópehely

Ennek a hópehelynek nem klasszikus, de valahogy ideális formája van. Ha ezt választottad, akkor biztosan remek tulajdonságaid vannak. Olyan ember vagy, aki egyrészt elég szerény és mértéktartó tud lenni, másrészt szabadon nyilvánít véleményt, amikor a helyzet úgy kívánja. Személyiséged nagyon kiegyensúlyozott. A képességeidet a következő hónapokban a lehető legjobb módon használod majd.

Kilences

Ebben a hópehelyben sok apró elem alkotja a teljes képet. Most télen le tudod majd végre küzdeni nehézségeket és győztesként kerülsz majd ki minden problémás helyzetből. Ez vonatkozik a munkára és a személyes kapcsolataidra is. Értékeled az építő kritikát, és könnyen adsz őszinte és józan tanácsokat.

Tizedik hópehely

Ezt a formát általában gyakorlatias és szervezett emberek választják. De attól, hogy az értelem nagyobb szerepet játszik az életedben ezen a téeln mint az érzések, nem jelenti azt, hogy nem szeretsz szórakozni. Éppen ellenkezőleg, vannak olyan helyzetek, amikor olyan találékonyságot mutatsz, hogy inspirálsz másokat. Született vezető vagy, igényes gondolkodással.

Forrás: namastest.net

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük