Ez a 2 csillagjegy csak társaságban érzi magát igazán jól

Ez a 2 csillagjegy csak társaságban érzi magát jól

Ez a 2 csillagjegy csak társaságban érzi magát igazán jól. Egyedül nincsenek jól, nem szeretik. De vajon miért és kikre jellemző ez?

Ez a 2 csillagjegy csak társaságban érzi magát igazán jól

Oroszlán csillagjegy

Miért is ilyen ez a csillagjegy? Igyekszel az egész életedet lazán, boldogan élni, úgy, hogy vidámsággal, szórakozással teli legyen. Amikor programokon vagy, akkor érzed magad igazán jól, hiszen szeretsz társaságban lenni. Ez adja az energiádat. Ha egyedül vagy, úgy érzed, mintha ketrecbe zártak volna, csak mennél, menekülnél, ki akarsz törni, mindegy hova, csak onnan el. 

Vízöntő

Azért kell neked a társaság, hogy érezd, szeretve vagy. Állandóan tudni akarod, hogy vannak emberek az életedben és szereted hallani, ha valaki szeret téged és ha valakinek fontos vagy. Gyűjtöd az ilyen embereket magad köré, ez adja neked az erőt. Azért mert sebzett vagy. Ha egyedül vagy, a gondolataid nagyon negatívak és azt érzed nem kellesz senkinek, ezt tudod is magadról. 

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük