Ilyen váratlan fordulatokra számíthatsz februárban - Teszt

Ilyen váratlan fordulatokra számíthatsz februárban – Teszt

Ilyen váratlan fordulatokra számíthatsz februárban – Teszt. Válassz egy kártyát és nézd meg milyen fontos dolgot üzen neked. A kártyát első ránézésre válaszd ki, hallgass a megérzéseidre!

Ilyen váratlan fordulatokra számíthatsz februárban - Teszt

Első kártya – Ez vár rád februárban

Kellemes változások szélén állsz. Februárban, azaz hamarosan minden felfordul körülötted. Az egész életed, a lelked, a cselekedeteid olyan irányba fognak fordulni, amire sosem gondoltál volna. Óriási szerencsében lesz hamarosan részed.

Egy dologra figyelj: ne panaszkodjon a sorsod miatt, ne haragudj azokra, akik ártottak neked, egyszerűen lépj tovább.  A pozitív hozzáállás és a nyitott nyitott szív lesz az, ami új lehetőségek irányába terel. Használd ki a kínálkozó lehetőségeket!

Második kártya

Változásra van szükséged, de ez nem azt jelenti, hogy a jelenlegi életedből kell kitörni, vagy új párt, munkahelyet kell keresned, nem! Ott kell építkezned, ahol és amiben most vagy. Mert a szikra ott van még mindig, akkor is ha úgy érzed ez már nem olyan, mint régen.

Hozd rendbe az életedet, februárban eljött ennek az ideje, vedd észre a másik érzéseit, a munkahelyed szépségeid, az otthonod melegét. Az apró csodákat, amik körülvesznek, de a hétköznapok monotonitásában elvesztek.

Ha fel tudod rázni magad, ha nem akarsz a gondok elöl menekülni, ha adsz esélyt és időt magadnak, magatoknak, akkor olyan új szint következhet be az életedbe, ami sokkal, de sokkal jobb lesz, mint valaha volt.

Harmadik kártya

Sokáig vártál valamire, sokáig halogattál fontos dolgokat. Februárban végre eljött az időd, amikor végre elérheted az álmaidat, a terveidet befejezheted és elérheted azt, amire mindig is vágytál.

Szinte varázsütésre tűnik el az utadból minden eddigi akadály, minden olyan lesz, mint ahogy álmaidban elképzelted. No, de mi történik ezután? Kell-e még aggódnod a jövő miatt? Nem! Innen kezdve csak szeresd, amid van és használd ki a gondtalan, szép mindennapjaidat!

Negyedik kártya

A karriered mérföldkőhöz érkezett, minden kedvező lesz számodra februárban, hogy elképesztő sikereket érhess el végre.

Bölcs vagy és lelkes, a ranglétrát becsülettel másztad eddig is meg, de most fogsz csak igazán kedvező helyzetbe jutni, olyanba, amire régóta vágytál és amiért keményen megdolgoztál. Komolyabb szintet fogsz lépni!

De vigyázz! Ez ne szálljon a fejedbe, sose felejtsd el honnan jöttél és mennyit küzdöttél, különben amekkorát léptél most, akkorát is fogsz bukni!

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük