Most kiderül igazán szerelmes vagy-e - Különleges teszt

Most kiderül igazán szerelmes vagy-e – Különleges teszt

Most kiderül igazán szerelmes vagy-e – Különleges teszt, amiből kiderülhetnek a valós érzelmeid. A szemed nem csal, mert a szem a lélek tükre. Alaposan nézd meg ezt a képet és mondd ki azt, ami a legjobban vonzza a tekintetedet rajta.

A válaszodból ki fog derülni mennyire vagy szerelmes éppen.

Most kiderül igazán szerelmes vagy-e - Különleges teszt

A lány?

Rengeteget csalódtál már, többször is eldobtak, becsaptak, pedig annyira őszintén szerettél. Ez a rengeteg fájdalom uralja a szívedet most és nehezen nyílsz már meg, nehezen adod a szívedet, bizalmadat. Sok tüskét növesztettél, inkább elmenekülsz, amikor komolyra fordulna a dolog, mert nagyon félsz az újabb csalódástól. Nem tudod a múlt terheit letenni és hátra hagyni és ez sajnos befolyásolja a jelendet. Nem tudsz igazán boldog lenni, ha nem zárod le a múltadat. Hogy szerelmes vagy-e? Inkább elszaladsz előle, ahelyett hogy átengednéd magad az érzelmeidnek. De ez a menekülés azt is jelentheti, hogy pont az igazit veszíted el emiatt.

A szív?

Abszolút szerelmes vagy. Teljesen meghódította valaki a szívedet és bár féltél bevallani, most már világgá kürtölnéd, hogy igen, szerelmes vagy. Ragyogsz ebben az érzelemben és teljesen átadtad magad neki. Hiszel a párodban, bízol benne és együtt szárnyaltok. Tiszta, igaz érzelmeken alapuló kapcsolat ez. Nem kell félned, nem kell aggódnod, egy dolgod van. Boldognak lenni. Ki tudja, lehet, hogy megtaláltad az igazit?

A zöld növényzet?

Szabad a pálya a szívedben, mert nem vagy szerelmes. Szereted, hogy szabad vagy, hogy nem kell senkinek megfelelni és rájöttél arra, hogy előbb önmagadat kell megismerni és elfogadni ahhoz, hogy egy párkapcsolatban boldog lehess. Nem szégyen az, ha nincs most párod, te jól megvagy egyedül is. Nem unalmas az életed, sőt, imádod minden percét, lefoglalod magadat. Lehet hogy a sok rossz után pont ez kell. Önmagaddal törődni. Nem kergeted a szerelmet, nem randizgatsz, nem keresel senkit most. Tudod jól, hogy mindennek megvan az ideje és nem akarsz semmit sem sürgetni. Azt vallod, inkább vagy egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. Talán már nem is hiszel az igaz szerelemben. De tudd: amikor nem számítasz rá, akkor toppan be az életedbe az igaz szerelem.

Facebook oldal: FreeMix>>>

Kép: pixabay

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük