Melyik vagy te? Mindent elárul rólad ez a teszt

Melyik vagy te? Mindent elárul rólad ez a teszt

Az arc nem hazudik – Mindent elárul rólad. Nincs is más dolgod, mint kiválasztani azt az arcot, grimaszt, ami neked szimpatikus, ami magadra emlékeztet és utána elolvasni a jellemzést! Csupán ennyi a teszt!

Mitől fantasztikus ez a teszt? Igen érdekes dolgokat tudhatsz meg magadról, nagyon izgalmas! Nagyon fontos, hogy ne habozz, ne agyalj, hanem tényleg első ránézésre válaszd ki a neked tetszőt!

Melyik arc illik rád legjobban? Kezdődjön a teszt!

 

Melyik vagy te?  Mindent elárul rólad ez a teszt

 

 

1-es:

Az emberek szemében te egy igazi energiabomba vagy! Állandóan pörögsz, nevetsz, mindenhez tudsz valamit hozzáfűzni, jókedved ragadós, te vagy a társaság középpontja! Ám azt csak kevesen tudják rólad, hogy ez sokszor csak egy álarc! Amikor szomorú vagy, akkor is a mosolyod mögé bújsz, hogy mások ne lássák meg az igazi lelkiállapotodat!

Nem szeretsz a problémáidról beszélni, ezt teljesen magadba zárod és mindig mindent egyedül szeretnél megoldani. Nem szeretsz megállni egy pillanatra sem, mindig kell hogy csinálj valamit! Szereted az életedet, viszont  a problémákról nem akarsz tudomást venni!

2-es arc:

Szeretsz rácsodálkozni a világra, dolgokra, érdekességre. Örök felfedező vagy, minden érdekel! Imádsz olvasni, kutatni egy-egy témában. Roppant kíváncsi vagy! Minden érdekel! Kissé szétszórt vagy és gyakran befejezetlenül hagyod a dolgokat. Szeretsz utazni, szíved szerint sosem állnál meg.

A friss levegőn érzed magad a legjobban. Nem fogadod el mások kritikáit, sőt, nehezen is dogozod fel, ha negatív kritika ér téged. Imádsz beszélni, sokszor akaratlanul is megsértesz másokat, miközben az igazadat bizonygatod. Nem tűröd el, ha ellent mondanak neked. Úgy érzed, te mindig mindent tudsz!

3-as:

Csendes, gondolkodó, megfigyelő típus vagy! Keveset beszélsz, de akkor a szavaidnak ereje és hatása van! Magányos típus vagy, a legjobban akkor érzed magad, ha egyedül vagy.  Rajzolni, írni nagyon szeretsz.

Remek ötleteid vannak, de nem bízol magadban, ezért azokat ritkán valósítod meg. Utálod a zajos helyeket, a nyüzsgő tömeget, a hangos szavakat. Nagyon okos ember vagy, szeretsz tanulni, de a legjobban akkor, ha a tanulási folyamatot saját magad irányíthatod a saját magad tempójára szabva. 

4-es arc:

Kreatív, ötletelő ember vagy, remek humorérzékkel megáldva. Nem vagy harsány, se hangos, mégis a társaság középpontja vagy. Ez néha zavarba is hoz, nem tudsz mit kezdeni a sikerrel, ismertséggel.

Szégyenlős vagy, pirulós. Ha dicsérnek, nem tudsz rá reagálni, nehezen fogadod a bókokat is. Imádod, a színeket, a zenét, rengeteget ábrándozol a jövőn és az álmaidért teszel is! 

5-ös arc:

Kemény, határozott ember vagy. A magad útját járod! Nem szereted, ha megmondják mit csinálj. Szeretsz mindennek magad utána járni. Van egy határozott elképzelésed az életről, mindig mindent jó előre megtervezel és ideges vagy, ha valami váratlan közbejön. Mivel nagy harcos vagy, ezeket a váratlan helyzeteket is könnyedén meg tudod oldani, akkor is ha ezek esetleg kellemetlen pillanatokat okoznak. A múltban történt rossz eseményeket, fel tudtad dolgozni, vagy legalábbis el tudtad nyomni magadban, a jelenedet a múlt nem befolyásolja és nem tette tönkre.

Mindig mindent megoldasz. Nehezen ismerkedsz. Nem, vagy csak nehezen tudsz alkalmazkodni. A párkapcsolataidban nehezen tudod levetkőzni ezt a keménységet, idő kell, míg “megszelídülsz” a hozzád illő partner mellett.

6-os arc:

Szeretsz irányítani és megmondani másoknak, mit tegyen. Igazi vezető vagy, határozott elképzelésekkel, határozott célokkal. Amit el akarsz érni, azt el is fogod, mert elképesztően határozott vagy! Remek ötleteket valósítasz meg és lazán tudsz egyszerre több dologgal is foglalkozni! Azt szereted, ha emberek vesznek körül és ha ezek az emberek figyelnek, hallgatnak rád.

Kicsit beképzelt vagy, azt hiszed sosem botlasz meg és sosem hibázhatsz. Ha azonban ez mégis megtörténik, nagyon le tudsz törni és mélységesen bánt. Gyűlölöd a hazug embereket és azokat, akik másokon átgázolva próbálnak feljebb emelkedni.

7-es arc:

Abszolút romantikus stílusú vagy. Imádod a szerelmes történeteket, sőt te magad is állandóan szerelembe esel, mert azt hiszed épp eljött az Igazi számodra! Gyengéd, érzelmes ember vagy, tele szeretettel, tele érzésekkel. Érzelmeidet nehezen tudod palástolni, mindig minden az arcodra van írva, legyen akármilyen hangulatod is. Ezzel sajnos gyakran vissza is élnek, pont úgy, mint az ártatlanságoddal, naivságoddal.

Szereted a szépet, a halk, lassú zenét, a fényeket, a színeket, illatokat! Nagy filmrajongó vagy, imádsz moziba járni! Utálsz egyedül lenni, társas ember vagy, azt szereted, ha mindig van melletted-veled valaki! Nehezen mondasz nemet. Gyakran rágódsz a múlton.

8-as arc:

Nagyon pozitív ember vagy! Mindig, mindenben meglátod a jót, még  a legnehezebb pillanatokban is. Lazán veszed az életed, nem agyalod túl a dolgokat. Abszolút spontán ember vagy, tele hirtelen döntésekkel. Ezek a döntések általában jó irányba fordítják az életedet. Nem szeretsz olvasni, helyette inkább az utazás szerelmese vagy! Szeretsz élni és szereted igazán átélni a dolgokat!

Minden percnek örülsz. Nyitott szemmel jársz a világban, a legapróbb dolgokat is észreveszed magad körül és ezeket szereted másoknak is megmutatni. Olykor kissé gúnyos vagy, de ezt tudod kezelni és tudsz bocsánatot is kérni. A hosszú párkapcsolat híve vagy, nagyon tudod szeretni partneredet és igazán izgalmassá tudod tenni a barátaid, családod, párod életét. Melletted nem lehet unatkozni!

 Tetszett a teszt? Illik rád?

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük