Ingyenes kapszulás kávéfőző: Valódi lehetőség vagy csak egy marketing fogás?

Ingyenes kapszulás kávéfőző: Valódi lehetőség vagy csak egy marketing fogás?

Ingyenes kapszulás kávéfőző: Valódi lehetőség vagy csak egy marketing fogás?

A kihelyezett és ingyenes kapszulás kávéfőző nem egy marketing fogás, hanem egy valós ajánlat, amelyet ma már több cég is felkínál a fogyasztóknak. A kapszulás kávék egyre elterjedtebbek, hiszen annyira elfoglaltak vagyunk, hogy ez a fajta kávéfőzési lehetőség sokakat csábít. Nézzük meg, hogy mikor érdemes élni ezzel a lehetőséggel.

Magyarországon több cég is foglalkozik kihelyezéssel,

Magyarországon több cég is foglalkozik kihelyezéssel, de melyek az előnyei?

A kihelyezéses rendszer magánszemélyek és cégek részére is elérhető, de nekünk kell eldöntenünk, hogy melyik márka mellett tesszük le a voksunkat. A gyors és egyszerű kávéfőzés mindenképpen a legfontosabb előnyök közé sorolható. Szinte másodpercek alatt el lehet készíteni a jó erős feketénket. Ha otthon vagyunk és a reggeli rohanásban szinte semmire sincsen időnk, akkor ez a lehetőség pont nekünk való. Ha irodában dolgozunk és minden kolléga kávézik, akkor szintén érdemes ezzel a lehetőséggel élni, hiszen nagyon sok időt lehet vele megspórolni. Főnökként ezt bizonyára értékelni fogjuk. Mivel a kávé lefőzése zárt rendszerben történik, ezért igen higiénikus és nem igényel annyi mosogatást sem, mint hagyományos társai. A speciális kávéfőző gépekkel egyszerűen nem lehet elrontani a kávét, hiszen nem mi adagoljuk. Azért sem kell aggódnunk, hogy zaccos lesz az eszpresszónk. Ezen felül mindig friss kávéból készíthetjük el kedvenc italunkat, hiszen a kapszulák mindegyike teljesen zárt.

Fontosabb tudnivalók a kihelyezésről

kapszulás kávéfőző ingyen kihelyezésre kerülhet és ezzel számtalan további előnyt is élvezhetünk. A szerviz háttér lehetővé teszi azt, hogy ne nekünk kelljen bajlódni a géppel, ha véletlenül tönkremegy. Bármilyen gond esetén 24-48 órán belül, általában kicserélik a gépeket, tehát nem nekünk kell új gépvásárlással foglalkozunk és erre pocsékolni drága szabadidőnket. A különféle kapszulákat is ingyen kiszállítják, így például a lavazza kapszula is könnyedén elérhetővé válik. Ha úgy érezzük, hogy a leszállított gép egy idő után nem megfelelő kapacitással üzemel, akkor pillanatok alatt lecserélhetjük egy nagyobbra. Otthoni használatra, irodákba, szálláshelyekre, büfékbe, éttermekbe és még megannyi más helyre rendelhetjük meg a kávéfőzőket és a kapszulákat is. Rendelés előtt igyekezzünk jól felmérni igényeinket és így pontosan azt a kávéfőzőt és kapszulamennyiséget fogjuk kapni, amelyre ténylegesen szükségünk van.

Vendégcikk

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük