Rajtuk nevet az egész világ - Ők a legviccesebb csillagjegyek

Rajtuk nevet az egész világ – Ők a legviccesebb csillagjegyek

Rajtuk röhög az egész világ. Ők a legviccesebb csillagjegyek Ezek a csillagjegyek szebbé teszik a világot, méghozzá a szuper humorérzéküknek köszönhetően.

Rajtuk nevet az egész világ - Ők a legviccesebb csillagjegyek

A csillagjegyek egy része jó humorérzékkel büszkélkedhet, amely mindig is támogatja őket. Sőt, nem csak őket, hanem egész környezetüket is.

A jó humorérzék egyfajta ritka adottság, amely átsegít a nehézségeken, a gondokon is és szebbé teszi a világot magunk körül.

Nézzük mely csillagjegyeknek van a legjobb humorérzéke!

Szűz

Nagyon sokoldalú ember, ezer és ezer témáról képes érdekesen beszélni, ez vonz mindenkit. Főleg, ha megcsillogtatja remek humorérzékét is. Az ember mindig ott akar lenni mellette, hiszen tudja, azonnal szebb lesz a világ, ha egy Szűz sziporkázni kezd. Sosem lehet unatkozni mellette. Vele az élet mindig vidám.

Nem csupán a saját humorérzéke kiváló, de azonnal ráérez a másik ember humorára is, a vidámsága átsegíti mindig mindenen. Szórakoztató ember és társaság.

Igen sokszínű ember a Szűz, aki még saját magán is képes nevetni, ha úgy adódik.

Nyilas

Képes nevetni saját magán, mások viccein, a környezeten, adott helyzeteken is. Mindig mosoly van az arcán. Egy adott viccet, mindig átformáz a saját stílusára és a jókedv mindig garantált.

Sosem lehet mellette unatkozni, képes a legszürkébb napokba is szivárványt varázsolni.

Kos

A társaság középpontja a Kos. Mindig pörög, sziporkázik, tudja mikor kell olyat mondani, hogy minden szem rá szegeződjön. A viccein még napok múlva is mosolyog mindenki.

Az Kos nemcsak a mindennapi kommunikációban szeret poénkodni. Remek humorérzékének köszönhetően a legdurvább konfliktushelyzeteket is képes megoldani, feloldani. Lapos hangulat sosem lesz a Kos mellett.

Vízöntő

Sziporkázó személyisége lenyűgöző. Jóformán alig kell megszólalnia és máris rá figyel mindenki.

Remek humorérzéke bármilyen beszélgetésbe és élethelyzetbe vidámságot hoz. Az életet mindenki szebbnek látja, ha a társaságban egy Vízöntő is van.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük