Melyik ember vagy? Különleges teszt az életedről

Melyik ember vagy? Különleges teszt az életedről

Melyik ember vagy? Különleges teszt az életedről, arról, ahol éppen tartasz. Legyen szó jóról, vagy rosszról, ebből a személyiségtesztből minden kiderül, méghozzá egyetlen kérdésből.

Melyik ember vagy? Nézd meg alaposan mindet és csak utána válassz!

Melyik ember vagy? Különleges teszt az életedről

8, 13, 21

Magányos vagy, úgy érzed nincsen senkit és senki sem foglalkozik veled. Nem vagy boldog, egyedül érzed magad és szinte csak fájdalmas érzések vannak benned.

20

Óriási terveid vannak, nagy dolgokat szeretnél elérni és ezért képes vagy tenni akkor is, ha tudod, az út hosszú lesz és göröngyös. Kitartó vagy.

1, 7

Rettegsz a változástól. Foggal, körömmel ragaszkodsz ahhoz, ahol vagy éppen. A jelened érdekel csak, nem látsz előre, de nem nézel hátra sem. Úgy jó neked minden, ahogy éppen van.

11, 12, 16, 17, 18

Szeretsz kommunikálni, emberek között lenni. Igazi társas lény vagy, óriási szívvel, életörömmel.

2, 6, 19

Mindig másokon segítesz. Rengetegen keresnek meg a problémáikkal, bajaikkal és te igyekszel mindig segítő kezet nyújtani. A saját életedre viszont szinte nincs is időd.

3

Úgy érzed egyedül nem megy semmi sem. Azt hiszed, csak akkor érhetsz el valamit, ha valaki segít benne. Kevés önbizalmad van és nem hiszed el, hogy igen, Te is képes vagy az álmaid elérésére.

5

Nem jó most ott, ahol vagy. Elképesztően magányos vagy, szó szerint padlót fogtál. Sötétben tapogatózol és nem látod a kiutat.

15

Támaszra van szükséged ahhoz,. hogy végül elérd a céljaidat. Legalábbis ezt hiszed. Az út vége előtt ugyanis mindig megtorpansz. Nem hiszel magadban és szükséged van egy erős kézre, aki előrébb tol, aki megadja neked azt a lelkierőt, ami ahhoz kell, hogy ne állj meg végleg, hanem igen, menj előre tovább.

4, 10

Megtorpantál a jelenben és nem tudod eldönteni merre, hogyan tovább. Még tanakodsz vajon érdemes-e elindulnod és ha igen, merre. Bizonytalan vagy jelenleg.

9

Boldog, vidám emberke vagy, aki örül mindennek és mindig, mindenben a szépet látja. Ez adja a Te erődet, energiáidat.

14

Nem érzed magad jól ott, ahol vagy és olyan, mintha zuhannál a mélybe, az ismeretlenbe. Nagyon szeretnél változtatni, de rettegsz.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: brainum

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

https://freemix.hu/category/hirek/ezoteria-horoszkop/

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük