Ilyen állat vagy a lelked mélyén - Tűpontos teszt

Ilyen állat vagy a lelked mélyén – Tűpontos teszt

Melyik állatod láttad meg először? Olyan állat vagy legbelül, a lelked mélyén. Tűpontos teszt, ami rendkívül mély is!

Minden ember más és más, rengeteg érzelem lakozik mindenkiben. Vannak olyan személyiségvonások, amelyek erősebben uralkodnak bennünk és vannak, amelyek kevésbé.

Minden ember viselkedésében más a domináns.

Most egy ezzel kapcsolatos tesztet hoztam.

Nézd meg ezt a képet!

Ilyen állat vagy a lelked mélyén- Tűpontos teszt

Milyen állat körvonalait fedezted fel rajta először? Nem szabad gondolkodni, tényleg első ránézésre dönts!

Nyúl

Gyors gondolkodású ember vagy, minden problémára van megoldási terved. Egész gyorsan fordítasz hátat a kellemetlenségeknek és iszkolsz tovább, hátra sem nézel. Barátságos természeted van, de nem tűröd az átverést, hazugságot.

Gondolkodás nélkül otthagyod a hazug embereket. Már többször kellett újra felépítened magadat, az életedet, erős ember vagy, aki soha nem adja fel.

Szarvas

Nagyon nemes lelkű ember vagy, aki gyakran kiáll másokért és olyan ügyekért, amelyekben szívből hisz. Tiszteletben tartod mások döntését, azt nem próbálod megváltoztatni.

Nem szereted, ha valaki negatív, mert szerinted mindig mindenre van megoldás, csak meg kell keresni. Van tartásod és szíved. Az eszedet is jól használod a döntések során. Mérlegelsz, kalkulálsz és utána lépsz.

Oroszlán

Büszke ember vagy és erős. Mindig egészben látod a dolgokat, az apró részletekkel együtt. Ez segít, hogy jó irányban haladhass az életben, munkában, párkapcsolatban is. Igyekszel hatékony lenni, sok a feladatod, de te ezt nem bánod.

Nem rejted el az érzelmeidet, nyílt lapokkal játszol. Sok követőd, ismerősöd van és gyakran kikérik a tanácsodat is. Ritkán kérsz segítséget másoktól, mert túl büszke vagy és nem szeretnéd, ha gyengének látnának.

Elefánt

Szereted a magányt, teljesen jól elvagy egyedül is. Mindig elfoglalod magadat. Független személyiség vagy, aki szinte mindig nyugodt. Megfontolt döntéseket hozol és a céljaid elérése érdekében nem kapkodsz, szép lassan, fokozatosan haladsz az utadon. 

Kevés barátod van, de ezek mély és őszinte érzelmeken alapuló kapcsolatok. A párkapcsolatok terén sem vagy egy ide-oda csapongó ember, kitartasz egy ember mellett, amíg lehet. Nagyon mély érzelmeid vannak.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

kép: yendix

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük