Melyik a kedvenc ételed? Mindent elárul a személyiségedről

Melyik a kedvenc ételed? Mindent elárul a személyiségedről

Meglepő, de még az étkezési szokások is árulkodnak személyiségünkről. Ez a teszt is ezt bizonyítja. Nézd meg a képet alaposan, most nem kell elsőre dönteni! Válaszd ki azt az ételt, amelyet legelőször fognál meg és ennél meg. Ez a döntésed érdekes dolgokat árul el rólad.

Nézzük pontosan mit is! Íme teszt! Melyik a kedvenc ételed?

Melyik a kedvenc ételed? Mindent elárul a személyiségedről

Ha az 1-es étel a kedvenc, azaz odavagy a sütikért:

Nagyon kedves és nyitott ember vagy, aki élvezi az életet. Megpróbálsz nem idegeskedni, igyekszel mindenből a legjobbat kihozni. Az élet apró szépségei is örömet okoznak neked. Nem vágysz nagy dolgokra, a boldogságodhoz elég apró dolgok is elegek. Jól bánsz az emberekkel, legfőképpen a gyerekekkel. Ha valaki hisztis körülötted egyáltalán nem borít ki, egész könnyen meg tudod nyugtatni az embereket.

A kettes, azaz a péksütemények rajongója vagy?

Vidám, érzékeny ember vagy. Törődsz magaddal, mindenhol meglátod a szépet. szereted az életedet és mindig igyekszel mindenből a lehető legjobbat kihozni. Tele vagy energiával és általában jó a hangulatod! Csak úgy pezseg körülötted a levegő, mindig tele vagy remek ötletekkel, szeretsz kimozdulni otthonról.

3-as. Húsimádó vagy?

Folyamatosan rohansz. A munkádban, a magánéletedben, a gondolataidban, mindig, mindenhol. Gyorsan hozol döntéseket, nem tétovázol, mindent felteszel egy lapra, ez sokszor hibákhoz vezet. De te ezekből tudsz tanulni. Szeretnéd az élet minden egyes pillanatát kiélvezni, nem szeretnél semmiről sem lemaradni. Úgy érzed még olyan sok dolgot nem próbáltál ki, nem éltél át.  Próbálj meg kicsit lassítani, sokkal több szebb élményben lehet részed.

4-es, a zöldségek, saláták a kedvenceid?

Komolyan veszed az életet, minden egyes napot megélsz, kihasználsz. Alaposan átgondolod minden mozdulatodat, nem szeretsz hibázni. Van egy racionális megközelítésed az élethez, mindig mindig megtervezel, utálod, ha valamit nem tartasz kézben. Jó főnök vagy a megfontoltságod és higgadtságod miatt. Az emberek hallgatnak a véleményedre.

Mint látható, még a táplálkozási szokások, az ételek is képesek sokat elárulni a személyiségekről, emberekről.

Miklós Edit

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük