Ennél az 5 csillagjegynél nincs erősebb

Ennél az 5 csillagjegynél nincs erősebb

Létezik 5 olyan erős csillagjegy, akikkel nem érdemes ujjat húzni. Akik előtt nem létezik megoldhatatlan akadály, mindent legyőznek, harcolnak, küzdenek és nem adják fel. Ez az erős lelkek horoszkópja.

De honnan jön az erejük, a kitartásuk? Ebből az érdekes horoszkópból kiderül!

Ennél az 5 csillagjegynél nincs erősebb

Skorpió

A Skorpió nagyon intenzív és titokzatos, ezért nem nyílik meg azonnal. Nem lehet kiszámítani a reakcióját, függetlenül attól, hogy milyen keményen próbálkozol. Ha egy apró, ártatlan hazugságon rajtakap, szinte azonnal felrobban a haragtól.

Ha pedig valami igazán durva történik vele, körülötte, akkor meg nyugodt marad. Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mire és miképpen fog reagálni. Ne akarj vele haragban lenni, mert nagyon kemény ember.

Bika

A Bika nagyon zárkózott személyiség. Makacsul ragaszkodik az elveihez. Ha hisz valamiben, akkor csak igen nehezen lehet meggyőzni az ellenkezőjéről. Ha ideges a Bika, nagyon makacs tud lenni, ilyenkor jobb, ha otthagyod.

Nem olyan típus, hogy egy vitából simán kiszáll, sőt! Inkább belemegy és mondja az igazát, haraggal, szenvedéllyel, megállás nélkül. Esélyed sincs ellene.

Oroszlán

Az Oroszlán ha szükségét érzi, nagyon kegyetlen tud lenni, a vadsága rendkívül ijesztő. Igen erősen szenvedélyes ember, hogyha hisz valamiben, nincs másik opció, csak az, amit ő gondol. Az Oroszlán biztos önmagában, és tudja, ki ő, hol a helye, mik a céljai.

Nagy az önbecsülése, magabiztos a saját képességeiben és ez nagyon megrémíti az embereket. Félnek attól, aki ennyire céltudatos és erős személyiség.

Szűz

A tudás lehet félelmetes is lehet, és ezt a Szűz tudja. Más emberek kényelmetlenül érzik magukat a társaságában, ezért inkább nem is akarnak kommunikálni vele. Nagyon szubjektívan látja a világot, érzelmes ember, ami a szívén, az a száján.

Ha valakiben rosszat lát, ha a másik rosszat cselekedett, azonnal megmondja a véleményét. Gyakran bírál másokat.

Vízöntő

A Vízöntő nagyon akar szeretni. Mindenkibe azonnal belekapaszkodik, rámászik érzelmileg. Ha a másik nem akarja ezt, akkor azonnal fordulatot vesz a Vízöntő és kegyetlen, dühös, sértett lesz.

Nagyon okos ember, de igen türelmetlen. Aki nem az ő szintjén van, azzal nehezen érti meg magát. Az első benyomás megtévesztő lehet róla, ugyanis egy álarcot visel.

Nagyon hamar kimondja azt, ami a szívét nyomja és bár nem akarja, de nagyon meg tud bántani másokat. A kemény álarc mögött egy kedves, nagylelkű lélek lakozik. De ezt igen nehéz előcsalogatni.

Facebook oldal: FreeMix>>>

További érdekes cikkek, horoszkópok, személyiségtesztek ezotéria rovatunkban olvashatóak. Kattints ide>>> és válogass több száz cikkünk közül:

Post Author: FreeMix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük